Přímý přenos z uvedení nového modelu Škoda Scala již za chvíli!

Tagy:  Škoda Auto, model Scala

Sponzorované odkazy:

Přímý přenos z uvedení nového modelu Škoda Scala již za chvíli!

Automobilka Škoda Auto ve čtvrtek 6.12.2018 v tel Avivu představuje nástupce Škody Rapid, model pojmenovaný Scala. Nový kompaktní hatchback nižší střední třídy přijde na trh v první půli roku 2019.

Město Tel Aviv patří k celosvětově nejvýznamnějším hotspotům pro IT-startupy. Pro světovou premiéru nového modelu Škoda Scala by se tak sotva dalo najít vhodnější místo. Kompaktní model totiž zaujme špičkovou konektivitou a udělal velký krok vpřed také díky novým mobilním online službám infotainmentu.

Česká automobilka má ale také řadu dalších důvodů, proč uspořádat dnešní světovou premiéru nového kompaktního modelu Škoda Scala na pobřeží Středozemního moře. Prostřednictvím svého importéra Champion Motors je Škoda nejsilnější evropskou značkou v Izraeli. Obě společnosti v Tel Avivu také provozují společný podnik Škoda Auto DigiLab Israel.

Dívejte se v 18,30 na některý z kanálů

Zdroj info a foto: Škoda Auto

Článek Přímý přenos z uvedení nového modelu Škoda Scala již za chvíli! byl publikován 6. prosince 2018 v 17.00 v rubrice Informace. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...