Dacia a její limitka Techroad

Tagy:  Dacia, Dacia Techroad, limitovaná edice, barvy karoserie, doplňky, technologie

Sponzorované odkazy:

Dacia a její limitka Techroad

Na Ženevském Autosalonu 2019 představila Dacia svoji limitovanou edici Techroad. Edice je dostupná na vozech Duster, Logan a rodině vozů Stepway – Sandero, Logan MCV, Lodgy a Dokker – ve dvou nových barvách: Červená Fusion a Šedá Highland.

limitovaná edice Techroad. Edice je dostupná na vozech Duster, Logan a rodině vozů Stepway – Sandero, Logan MCV, Lodgy a Dokkerlimitovaná edice Techroad. Edice je dostupná na vozech Duster, Logan a rodině vozů Stepway – Sandero, Logan MCV, Lodgy a Dokker

Tato limitka nese červené prvky vně na karoserii, zpětných zrcátkách a prazích, a rovněž uvnitř vozidla na vnitřních panelech dveří, okrajích výdechů ventilace, na čalounění, a dokonce i na všech koberečcích vepředu i vzadu.

Dacia Sandero StepwayDacia Sandero Stepway

Kabina vozu verze Techroad má příjemný vzhled s různými odstíny světle šedé vytvářejícími kontrast s tlumenou červenou. Červené kryty středů kol vyzdvihují nová šestnáctipalcová šedo-stříbrná kola z lehkých slitin, která jsou vozech Duster sedmnáctipalcová.

Dacia DusterDacia Duster

Limitka Techroad je vybavena technologiemi jako je

  • zadní parkovací kamera
  • parkovací senzory
  • automatická klimatizace
  • na vozech Duster i bezklíčové odemykání
  • City Plus Pack, čítající monitorování slepého úhlu, multi-view kamery a multimediální system Media Nav Evolution kompatibilní s Apple CarPlay® a Android Auto®
Dacia LoganDacia Logan

Nové pohony pro vozy Dacia

Zároveň na Ženevském Autosalonu 2019 představila Dacia i nové motory 1.3 TCe 130 GPF a 1.3 TCe 150 GPF ve vozech Duster. Tato nová generace zážehových motorů kombinuje poslední inovace Aliance, aby splňovala vyšší požadavky z hlediska spolehlivosti a odolnosti.

Zdroj foto: Dacia

Článek Dacia a její limitka Techroad byl publikován 10. dubna 2019 v 00.00 v rubrice Novinky, Auta, Značky aut a Informace. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...