Nový Renault Zoe

Tagy:  nový Renault Zoe, model Zoe, inovace, design, technologie

Sponzorované odkazy:

Nový Renault Zoe

Nový Renault Zoe je lepší než kdykoliv předtím, především díky širší základní výbavě a zvýšenému výkonu. Jeho sebevědomý design posiluje paleta výbavy, jež nabízí větší komfort a pohodlí na palubě.

Třetí generace elektrovozu na trh se stalo sedm let po uvedení první řady. Nový Renault Zoe přináší revoluci ve kvalitě, technologii a pestré paletě zajímavých funkcí. Při tom všem je stále cenově dostupný.

Na první i druhý pohled

Pokrok je vidět na první pohled. Exteriér nového modelu Zoe je výraznější, přičemž má stále původní svěžest. V interiéru se změnil design a rozložení funkčních prvků na pozici řidiče i celkově v oblasti palubní desky. Vše byl doladěno s důrazem na větší komfort.

Pohon vozu

Nový model Zoe má autonomii s baterií o kapacitě 52 kWh, která se vyznačuje dojezdem 395 kilometrů v cyklu WLTP. Dostal také více možností v oblasti dobíjení, a to díky zavedení dobíjení stejnosměrným proudem (DC). Díky výkonnější motorizaci má nyní pohon vozu výkonem 100 kW.

Ve voze dostaly větší prostor asistenční systémy (ADAS), kterých přibylo. Vůz má stále světla s full LED technologií již v základní výbavě. Toto osvětlení nabízí až o 75% vyšší svítivost než halogenová světla při stejném odběru elektrické energie.

Mezi další inovace patří multimediální systém Renault Easy Link a navíc nový jízdní režim, který je určen pro jízdu ve městě. Vše je na maximum vyladěno pro snadnou a příjemnou jízdu.

Zdroj foto: Renault

Článek Nový Renault Zoe byl publikován 13. března 2020 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...