Malé městské žihadlo

Tagy:  Citroen, C5, DS3, Piccaso

Malé městské žihadlo

Každý, kdo chce na trhu prorazit, a zaujmout musí neustále růst, inovovat a investovat. Toto pravidlo platí i v automobilovém průmyslu, protože kdo nepůjde s dobou, ten rychle skončí! Spotřebitelé jsou stále náročnější a vyžadují nejvyšší kvalitu za přiměřenou cenu. Každý spotřebitel potřebuje mít pocit, že pokud do něčeho investuje, je to správné rozhodnutí a nebude ho o pár týdnů, či let litovat.

Zaujmout se snaží také francouzská automobilka Citroen, která pro příznivce žihadel připravila autíčko, které jakoby vyčuhovalo z řady nejen svým designem, ale i označením. Zčásti sportovní, zčásti stylové, přesně tak bychom mohli charakterizovat Citroen DS3. Je to vozidlo, které v sobě skrývá velké množství prvků dokonalé francouzské přepracovanosti. Hned na první pohled si každý řidič řekne jediné, malé antiretro!

Nechybí takové drobnosti jako dvoubarevná karoserie, stylové disky, ale nejlepší je bez pochyb interiér. Uvnitř vás čekají ergonomická sedadla a první co Vám padne do očí bude obrovská černá palubní deska, jejíž kraluje zabudovaná navigace. Mnohé potěší vestavěný osvěžovač vzduchu. Každý jeden prvek je dokonale esteticky sladěný, vše je vyrobeno s citem a velmi precizně.

V základní výbavě si můžete toto malé žihadlo zakoupit již od štyrostotisíc korun (14-tisíc euro). Pokud chcete mít ve svém autíčko automatickou klimatizaci, dešťový senzor, vyhřívaná zrcátka a sedadla, parkovací asistent a navigaci My Way budete si muset připlatit dalších více než 50-tisíc korun (cca 2-tisíc euro). Na zimní pneumatiky si připravte dalších osm tisíc korun (300 €).

Toto auto však doporučujeme zejména mladým lidem a příznivcům rychlé jízdy, rodinám s dětmi dáváme do pozornosti zejména Citroen C3 picasso zda Citroen C4 Picasso. Zbrusu nových C4 Picasso zakoupíte za zhruba stejnou cenu jako DS3.

Článek Malé městské žihadlo byl publikován 29. září 2011 v 17.00 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...