Kvalitní výbava je pro motorkáře samozřejmostí

Tagy:  přilby, kombinézy, rukavice, motorka

Kvalitní výbava je pro motorkáře samozřejmostí

Každý motocyklista by měl věnovat zvláštní pozornost výbavě, a to jak „profesionál“, tak spíše sváteční řidič. V dnešní době již lze vybírat z nepřeberného množství prvořadého sortimentu. Věnujte tedy výběru helmy na motorku, kombinézy, bundy na motorku a moto oblečení celkově zvláštní pozornost.

Zřejmě nejdůležitější součástí motorkářovi výbavy je ochrana hlavy. Helmy na motorku jsou sice často kupovány s ohledem na jejich estetický vzhled, ovšem na prvním místě je bezpečnost. Helmy totiž dokáží v případě nehody zabránit vážnému zranění hlavy. Chránič obličeje pak může být dalším vhodným doplňkem.

Součástí moto oblečení jsou především kombinézy na motorku, které využije nejeden motorkář. Kombinézy, ale třeba také bundy na motorku, by měly být neprodyšné, funkční a zejména pohodlné. Kvalitní materiály pak zajištují vyšší ochranu pří pádu.

Rukavice na motorku mohou rovněž plnit ochrannou funkci, ale i zde je důležitá funkčnost a pohodlí. Kožené rukavice na motorku tak mohou být vhodným řešením. Nelze však opomenout ani boty na motorku, které chrání Vaše nohy, např. před odletujícími kamínky. Také u nich by tedy měla být věnována značná pozornost kvalitě materiálu. Právě takové produkty nabízíme…

Článek Kvalitní výbava je pro motorkáře samozřejmostí byl publikován 6. prosince 2011 v 10.00 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...