Zaměřeno na pány aneb jaké boty do letních dní?

Tagy:  obuv, oblečení, žabky, letní obuv, pánská obuv, stroll, značka, nakupování, léto, móda

Zaměřeno na pány aneb jaké boty do letních dní?

Oblečení, obuv, doplňky a móda celkově, se daleko více točí okolo žen. Většina televizních reklam vyzdvihuje nejnovější kolekce plavek, šatiček a nejrůznějších kousků, ve kterých ženy jednoznačně zazáří. Pravdou je, že módním světem většina dam žije a řeší jej prakticky denně, kdežto muž se spíše zajímá o kapotu svého automobilu, moderní elektroniku a o to, kde se dobře nají. Nicméně stále platí, že i pánové se chtějí líbit a zároveň se cítit komfortně, proto jim dopřejeme trochu té pozornosti v podobě tipů, jak se obout do letních dní.

Pohodlí a kvalita zaručeny

Co se výběru bot a jeho nošení týče, i zde se najdou jisté rozdíly mezi pohlavími. To něžné totiž kvůli kráse přetrpí extrémně vysoké a nepohodlné podpatky, nepříjemný materiál a dokonce takový tvar, který nohu až deformuje. Muži jsou v tomto ohledu jednodušší a podstatně praktičtější. I přes to, že chtějí vlastnit pěkný pár bot, apelují především na pohodlí a kvalitní materiál, který vydrží nejednu sezónu. Ideální kousky odpovídající přesně požadavkům většiny mužů, najdete na http://www.stroll-obuv.cz/. Značka Stroll se v Českých zemích objevuje již řadu let a stále si nachází nové a nové spokojené zákazníky. Obuv je vyrobena z jakostních materiálů, po většinou z kůže, která má, jak známo, dlouhou životnost. Stroll tak obuje celou rodinu, nejenom muže, a to po celý rok.

Autor: strollAutor: strollAutor: strollAutor: stroll

Široký výběr i pro ty nejnáročnější

Možná by se mohlo zdát, že je výběr vhodné obuvi pro muže snadný, ale opak je pravdou. Ženy vlastní zpravidla desítky párů bot, které střídají k jednotlivým outfitům a rozhodně je nenosí denně. Často tak sáhnou po laciné variantě, jež poslouží sotva pár měsíců. Oproti tomu, muž má představu jasnou. Pánská obuv musí přesně splňovat parametry, které si stanovil. Tenisky budou maximálně pohodlné, v neutrální barvě a vhodné především k džínům, mokasíny musí ladit s ležérnějším stylem, ale také k saku a nakonec jsou zde boty společenské, které obleku dodají šmrnc a požadovanou eleganci. Skloubit skvělý vzhled, kvalitní materiál a ještě maximální pohodlí, pak může být poměrně ,,oříšek". Stroll však nárokům svých klientů rozumí a přichází s takovými kousky, jež splní požadavky a přání i těch nejnáročnějších jedinců.

Obutí pro horké letní dny

Jakmile se s příchodem léta oteplí, do obchodů musejí zamířit i ti muži, kteří nakupování bytostně nesnáší, neboť chodit celé dny po městě ve vycházkové, neprodyšné obuvi, není nic příjemného. Nechcete-li strávit hodiny v nákupním centru a zkoušet si desítky párů bot, opět se s jistotou obraťte ke značce Stroll, která ví, jak na vás. Pánská letní obuv nabízí elegantní perforované kousky s děrováním, které se skvěle hodí i do kanceláře nebo na večerní schůzku. K dostání jsou v klasické černé barvě, v odvážnější bílé a nebo v neutrálním béžovém provedení. Zapomenout nesmíme ani na typickou letní záležitost – ,,žabky". Ty se staly nedílnou součástí botníků žen i mužů, protože na dovolené, zkrátka nesmí chybět.

Autor: strollAutor: strollAutor: strollAutor: stroll

Článek Zaměřeno na pány aneb jaké boty do letních dní? byl publikován 11. července 2014 v 22.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...