VW Passat: Oblíbený bestseller

Tagy:  VW Passat, Volkswagen, Auto Podbaba, Škoda, Škoda Fabia, Škoda Superb

VW Passat: Oblíbený bestseller

Oblíbený model Volkswagen Passat se letos dočkal další generace. Jak se dalo očekávat, boduje suverénním designem a technologickou vyspělostí.

Na první pohled má nejnovější generace čisté linie, podařilo se také prodloužit rozvor a zkrátit přesahy karoserie. Vůz spojuje sportovní a elegantní rysy. LED diody pak vozu propůjčují atraktivní světelnou siluetu. Samozřejmostí je kompatibilita se smartphony.

Automobilka v tomto voze premiérově nasazuje několik nových systémů, například asistent pro jízdu v koloně, který poloautomaticky ovládá automobil, systém „Front Assist“ v základní výbavě pak pomáhá zabránit srážce s chodcem ve městě a pro případ náhlé zdravotní indispozice řidiče je ve voze za příplatek systém „Emergency Assist“.

Díky čtyřem kamerám si lze usnadnit parkování či vyjíždění z nepřehledných míst a asistenční systém pomůže i při couvání s přívěsem – stačí si zvolit, kam se má přívěs pohybovat a pak ovládat pedály plynu a brzdy. Volantem bude točit asistent „Trailer Assist“. Jedná se o skutečný skvost a tak ceny začínají na 638 900 Kč ve výbavě Comfortline.

Nový VW Passat je doslova skvostným vozem. Foto: www.autopodbaba.czNový VW Passat je doslova skvostným vozem. Foto: www.autopodbaba.cz

Akce máme rádi

Prodej vozů Volkswagen ale nestojí jen na jednom modelu. Různé nabídky a zvýhodnění lze čerpat na jiné vozy. Třeba pod označením Comfort Edition lze najít komfortně vybavené vozy Beetle, Beetle Cabriolet, Golf, Golf Variant, Polo, Touran či Tiguan za skvělé ceny s výhodným financováním. Atraktivní je i nabídka výměny starého vozu zákazníka za nový VW.

Modrý bonus pak zvýhodňuje pohon na stlačený zemní plyn u modelů up!, Golf, Golf Variant a Touran. Právě užitkové vozy Volkswagen s vyšším nájezdem mají nejlepší návratnost investice, i přes současný pokles cen ropy jezdí vozy na CNG téměř za polovinu oproti benzinu. To je jen krátký výčet výhodných akcí, které může nabídnout autorizovaný servis.

Nebo radši Škodu?

Čechy ale vždy zajímala více koncernová Škoda. Reklama a tedy i celý prodej vozů Škoda je aktuálně zaměřen na nejnovější přírůstek, na podzim představenou třetí generaci fabie, ale stránky motoristických časopisů už plní spekulace a informace o novém modelu Škody Superb. Mělo by jít o desénovou revoluci a vůz by měl podle všeho být ještě více noblesní než současný model.

Nejnovější Škoda Fabia se těší velké oblibě a není divu, je opravdu povedená. Foto: www.autopodbaba.czNejnovější Škoda Fabia se těší velké oblibě a není divu, je opravdu povedená. Foto: www.autopodbaba.cz

Ačkoliv jedním z největších kladů nových vozů je, že není třeba řešit sebemenší technické problémy, vyplatí se občas do servisu zajet a nechat si vůz zkontrolovat. V dnešní době již nikdo nepochybuje o přednostech autorizovaných servisů, kde mají zaměstnanci potřebné vybavení a znalosti, aby se dokonale postarali o jakýkoliv z nově nabízených modelů.

Článek VW Passat: Oblíbený bestseller byl publikován 10. února 2015 v 06.30 v rubrice PR články. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...