5 důvodů, proč zvolit Renault

Tagy:  Renault, Renault Megané, tradice, kvelita, cena, Renault Talisman, testovací jízdy, RPZ, Renault Zličín

5 důvodů, proč zvolit Renault

Výběr nového vozu je obvykle zásadní otázkou. Člověk musí zvážit mnoho otázek a jednou z hlavních je, jakou z načku vlastně zvolit. Je mnoho důvodů, proč při hledání nového vozu zaměřit pozornost na značku Renault. Přinášíme pět nejdůležitějších.

1. Skvělý design – vozy Renault se vyznačují dynamickým a sportovním designem. Zároveň však nezapřou francouzskou designovou školu, která využívá jednoduché a čisté tvary. Renault jde vždy s dobou, přesněji řečeno jsou o trochu napřed a tak mohou současné modely na někoho působit futuristicky. Vzpomeňme na vizi Vel Satis z roku 1998 a nebo vozidlo Ondelios, které přišlo o jedenáct let později. Mnoho z těchto konceptů se pak dostane do sériové výroby, což si lze snadno ověřit v showroomech. Skladové vozy Renault jen čekají na své nové majitele.

2. Příznivá cena – Navzdory kvalitním a spolehlivým vozům se ceny drží poměrně nízko, a kdo nemá zrovna peněz nazbyt, měl bych se co nejdříve objednat na testovací jízdu. Při té na vlastní kůži zjistí, že nízká cena není rozhodně vykoupena menším komfortem nebo horšími jízdními vlastnostmi.

3. Tradiční modely – Renault Mégane patří v Česku k nejprodávanějším vozům a není snad nikdo, kdo by ho neznal. Totéž lze říct o malém modelu Clio, mezi luxusními vozy si své místo na slunci již vydobyl Renault Talisman a řemeslníci nedají dopustit na užitkový Renault Master. Renault je prostě v českých garážích častým vozem, sama značka má tradici již od roku 1899. Není divu, zrovna ve Francii stála první automobilová továrna a historici se přou, zdali první automobil vznikl v Německu nebo ve Francii.

4. Moderní technologie – Značka se aktivně angažuje také v oblasti alternativních pohonů a nabízí hned několik druhů elektromobilů. Nicméně i ve vozech se vznětovými a zážehovými motory lze nalézt spoustu pokrokových či přímo revolučních technologií.

5. Pověstné motory a převodovky – Výkonné agregáty a komfortní průběh točivého momentu, to jsou ve zkratce motory Renault. Není divu, vývojáři mají cenná data ze závodních okruhů, motory Renault totiž sbírají vavříny v závodech Formule 1. Motory pro osobní auta jsou nejen výkonné, ale také úsporné. Řazení je pak přesné a jde krásně hladce, i to je pýcha vozů této francouzské značky.

Renault Megané je mezi českými motoristy velmi oblíbený. Není divu. Foto: www.rpz.czRenault Megané je mezi českými motoristy velmi oblíbený. Není divu. Foto: www.rpz.cz

Článek 5 důvodů, proč zvolit Renault byl publikován 29. května 2016 v 14.15 v rubrice PR články. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...