Batoh na cesty? Poradíme s výběrem!

Tagy:  batoh, dámský, pánský, cesta, zavazadlo, sbalit, městský, turisitický,

Batoh na cesty? Poradíme s výběrem!

Vhodné zavazadlo na cesty dnes řeší stále více lidí. A je to nejen věc doby dovolených, ale i víkendových, studentských a pracovních přesunů, zkrátka cestování obecně a během celého roku. Do čeho balíte na cesty vy?

Je hned několik možností, jak své zavazadlo pojmout. Větší či menší kufr, cestovní taška, kabela, krosna anebo batoh. Batohy dnes frčí a vládnou světu. Jsou boomem doby, který zasahuje nejen cestovatelského ducha, ale i městský život.

Batoh je, když…

Batoh alias ruksak, je de facto jakýsi vak, jež se nosí na zádech. Má povícero kapes – vnějších a vnitřních a je opatřen dvěma popruhy, někdy i dalšími přídavnými do pasu a na hruď. Původní zavazadlo do přírody se stalo atraktivním módním doplňkem dneška. Originální módní batohy dnes nejsou jen cestovním příručním zavazadlem, ale i doplňkem do města, do práce a do školy.

Nejen modrá je dobrá

Batoh je nejpraktičtější bágl dneška. Na výběr máte z batohu městského, turistického, expedičního, lezeckého a speciálního typu. Každý má své specifikum. Ale všechny mají jedno společné – pohodlně se nosí, s batohem máte ruce volné a rovná záda. A mezi neideálnější barvy patří zelená, modrá, ale nejen ta je dobrá, dnes jsou praktické batohy v černé barvě. Černá je elegantní a trendy. Barva, která ladí k čemukoli, ať je váš batoh určen pro jakýkoli účel.

Batoh s velkým B

Ve světě batohů co do kvality a designu patří ke špičce pohodlné moderní batohy Burton. Mají styl, originální a přitom klasicky jedinečné pojetí. Jsou odolné a trvanlivé. Zkrátka batohy s velkým B, v mnoha barevných variantách a střihu. Burton je výrobce oblečení, doplňků a vybavení především a původně pro snowboarding. Dnes je spektrum produktů značky s velkým B mnohem širší a tak z ní mají užitek i jiní, nejen milovníci sněhu a snowboardingu. Třeba příznivci batohů.

Zdroj foto: Bagolo.cz

Článek Batoh na cesty? Poradíme s výběrem! byl publikován 23. června 2016 v 08.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...