Cestování s dobrou výbavou i cestovkou

Tagy:  dovolená, deflektory oken, potahy do auta

Cestování s dobrou výbavou i cestovkou

Dovolenou na dva či tři týdny, nebo jen na několik dní či alespoň na víkend, si rádi dopřáváme každoročně. Je to možnost oddechu a načerpání nových sil do další práce. Kvalitní dovolenou zajistí cestovní kancelář a ideálním přesunem je po vlastní ose, tedy vlastním automobilem.

Na Slovensku trh s cestovním ruchem ovládá několik velkých cestovních kanceláří. Jednou z nich je TIP Travel, a.s., která je opakovaně vysoce oceňována spotřebiteli. Její dceřinná společnost funguje i v Česku. Obě nabízí kvalitní dovolenou za rozumnou cenu .

Slovenská cestovka letos slaví neuvěřitelných 26 let své existence. To už je nějaká doba. A dlouholetá spokojenost klientů ukazuje, že Tip Travel funguje kvalitně, profesionálně a precizně. Nic ze své činnosti nenechává náhodě a garantuje nejen to, co nabízí, ale díky jejímu přístupu jsou pobyty vždy komfortní.

Na dovolenou můžete letět letadlem, jet autobusem, anebo také odjet vlastním vozem. Své auto znáte, víte co umí i to, kolik vás cesta s ním bude stát – tedy jakou má vůz spotřebu. Mimoto si jízdu v něm můžete vylepšit. Pohodlí a praktičnost vám zajistí kvalitní autopotahy a komfort nabídnou deflektory oken.

Potahy do auta jsou věc, na níž mají lidé různý názor. Někdo si bez nich interiér vozu neumí představit a jiný naopak nemá potřebu si je pořizovat. Jenže autopotahy mají svůj efekt. Pomáhají ochránit povrch sedadel před znečištěním, poničením i opotřebením. Proto jsou potahy do auta výborným pomocníkem. Což především při delších jízdách – například na dovolenou – oceníte nejvíce.

Vyberte si správné a vhodné potahy na VTVAuto.Vyberte si správné a vhodné potahy na VTVAuto.

Deflektory oken slouží proti průvanu. Doplňují komfortní jízdu vozem všude a kamkoli. Jsou vhodné na jakýkoli typ vozidla a do každého počasí, nejen na podzim a v zimě. Deflektory oken umožňují přirozenou cirkulaci vzduchu v automobilu a odbourávají rosení a mlžení oken. Lze mít pootevřená okna vozu po celý rok – ať praží slunce, či sněží. Mimoto deflektory ochraňují pasažéry v případě otevřeného okna před ofouknutím proudícím vzduchem.

Zdroj foto: VTVauto.cz; Tiptravel.cz

Článek Cestování s dobrou výbavou i cestovkou byl publikován 23. října 2015 v 02.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...