Zvýhodněná Zimní servisní akce Škody Auto

Tagy:  výhoda, Zimní servis, slevy, Škoda Auto

Sponzorované odkazy:

Zvýhodněná Zimní servisní akce Škody Auto

Značka Škoda Auto opět připravila pro řidiče svých vozů u nás Zimní servisní akci. Prohlídka za zvýhodněnou cenu prověří stav vozu před nastávající zimní sezonou. Součástí akce je také nabídka Škoda Originálního příslušenství za akční ceny, snížené až o 20 %.

Zimní podmínky kladou zvýšené nároky nejen na řidiče, ale také na jejich automobily. Vyplatí se jim proto věnovat pozornost dříve, než se zima zeptá a prověří jejich připravenost. Majitelé vozů Škoda to mají již tradičně snadné, postačí jim využít servisní akce, která právě probíhá v celé servisní síti autorizovaných partnerů.

Kompletní osmička

Komplexní prohlídka zahrnuje 8 základních úkonů

  • zátěžový test akumulátoru speciálním přístrojem
  • diagnostiku s výpisem paměti závad či kontrolu stavu provozních náplní
  • ověření mrazuvzdornosti chladicí kapaliny
  • prověření stavu podvozku
  • revizi brzdového systému s možností seřízení geometrie
  • kontrolu správného tlaku v pneumatikách včetně rezervy
  • funkčnost a nastavení osvětlení, ostřikovačů i stěračů
  • kontrola platností technické kontroly

Za kolik?

Cenu prohlídky v rámci akce si určuje servis, začíná na 249 Kč. V případě slabé baterie je ihned možno využít akční nabídky Škoda Originálních akumulátorů se slevou 10 %. Zimní servisní akci se vyplatí sloučit s povinnou výměnou pneumatik a ušetřit tak čas i peníze. Autorizovaní obchodníci mají na skladech nejen pro daný model vhodné zimní pneumatiky, ale také kompletní sady kol. K obojímu poskytují Škoda Pneugaranci a možnost přezutí i sezonního uskladnění.

Příslušenství v této akci se slevou

Na sortiment vybraných zimních produktů Škoda Originálního příslušenství se poskytuje zvýhodnění.

Konkrétně

  • 10–20 % u přepravních systémů, jako jsou držáky lyží a snowboardů, střešní boxy či vaky na lyže
  • 20% sleva na sady sněhových řetězů
  • 15 až 20 % na gumové či celoroční koberce do interiéru vozu
  • 5 až 20 % na střešní nosiče a příčníky (dle modelu)
  • 20% zvýhodnění zimní autokosmetiky
  • 15–20% zvýhodnění na přední i zadní lapače nečistot

Zajištění dobrého výhledu

Odborníci doporučují před zimním obdobím věnovat zvýšenou pozornost zajištění dobrého výhledu z vozu. Na něm se kromě vyčištěného ventilačního systému a kabinového filtru nejvíce podílejí stěrače. Stírací lišty urazí ve srážkově průměrném roce po skle zhruba 1600 km. Jde tedy o velmi namáhaný díl, který se postupně opotřebovává a snižuje svoji účinnost. Přední stírací lišty lze v akci zakoupit se slevou od 5 do 20 % v závislosti na konkrétním modelu Škoda.

Starší vozy a speciální programy

Majitelé vozidel starších 4 let mohou k odstranění případných závad využít také speciálně zaměřené programy, z nichž se největší oblibě těší Šeková knížka se slevami 20 % na vybrané originální díly i práci potřebnou k jejich výměně. Ze statistik vyplývá, že Šekovou knížku využije měsíčně zhruba 5000 zákazníků – nejčastěji vlastníci modelů FABIA I, FABIA II a OCTAVIA II. Na ně připadají téměř 3 pětiny všech využitých šeků. Připravena je také bohatá škála výhodných, a přitom kvalitních dílů Škoda Economy a továrně repasovaných Výměnných dílů.

Akční ceny sezonního Škoda Originálního příslušenství platí do 30. listopadu 2021 nejen u autorizovaných servisních partnerů, ale také na Škoda E-shopu.

Zdroj foto a info: Škoda Auto

Článek Zvýhodněná Zimní servisní akce Škody Auto byl publikován 27. října 2021 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...