Výhody sjednání povinného ručení přes internet

Tagy:  pojištění, výhody, srovnání, online, povinné ručení, 2012, aktuální, levné

Výhody sjednání povinného ručení přes internet

Povinné ručení je někdy výhodné kompletně vyměnit za nové, a to včetně pojišťovny. Můžete to udělat každý rok, pojistná doba je 12 měsíců. Podle zákona 168/1999 Sb. o pojištění odpovědnosti z provozu vozidla, je toto pojištění povinné. Právě kvůli této povinnosti se mu říká povinné ručení. Ať už chcete povinné ručení vyměnit nebo si zřídit úplně nové, nejlepším nástrojem je internet.

Jaké jsou výhody této varianty?

Na povinném ručení můžete velmi podstatně ušetřit. Stačí pouze vědět, kam se obrátit a zřízení povinného ručení se stane maličkostí. Hlavní výhodou je možnost sjednání povinného ručení z pohodlí domova. Výhody sjednání povinného ručení přes internet kalkulaci pojištění vozidel najdete ZDE. Můžete zjistit, že je výhodnější nabídka z jiné pojišťovny. Případný přechod je samozřejmě spojen se strachem o bonusy, které majitel načerpá za dlouhá léta bezpečné jízdy. Ani toto však není problém, protože pojišťovny uplatňují bonusy do vstupní smlouvy, které jste získali jako pojištěnci jinde. Výsledkem je další snížení pojistné částky, kterou budete za motorového miláčka platit. Ovšem nejen povinné ručení je možné si nechat spočítat online. Dostupné jsou také online kalkulačky pro havarijní pojištění, které je nadstavbou k povinnému ručení.

Další nespornou výhodou (a pro někoho tou hlavní) jsou ceny, které jsou výrazně nižší než v kamenných pobočkách. Všechny společnosti dnes nabízejí zajímavé procentuální slevy povinného ručení, které obdrží každý kdo si jej rozhodne zřídit pomocí internetu. Souvisí to především s možností jednotlivé cenové nabídky porovnávat a seřazovat dle ceny. Porovnání nabídek aktuálně v čase je další výhodou. Vhodným nastavením filtrů (motorové vozidlo, objem válců, výkon, rok výroby vozidla, atd.) je výběr nejlepší nabídky pojišťoven na našem trhu hračkou.

Výhodou zřízení povinného ručení přes internet je také ušetření spousta času. Není nutné obcházet jednotlivé pojišťovny osobně a také si nemusíte dělat ani starosti se zelenou kartou, protože tato Vám bude obratem doručena na e-mailovou adresu, kterou zadáte.

Proč si tedy zařizovat drahé pojištění, když díky internetu získáte nejlepší možnou cenu, vše provedete z pohodlí domova a ušetříte si čas. Stačí když vyplníte pouze krátký formulář a všechny vhodné nabídky povinného ručení získáte jako na dlani.

pojistná událost, autor: JessicaSarahSpojistná událost, autor: JessicaSarahS

Článek Výhody sjednání povinného ručení přes internet byl publikován 31. července 2012 v 19.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Pavel Mach. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...