Zima je tady, je na čase přezout

Tagy:  Barum, Polaris 3, Sava, Nokian, Pirelli, nákup, web, pneu-kvalitne.cz, zimní pneu, cena/kvalita

Zima je tady, je na čase přezout

Již za pár dní se změní letní čas na zimní a tato doba se orientačně uvádí jako čas, kdy je vhodné vyměnit obutí automobilů. Motoristé v horských oblastech by však mohli klidně přezouvat již tento víkend. Ostatní mají ještě pár dní čas a mohou tak relativně v klidu rozmyslet, co a kde koupit.

V dnešní době rozhodování velmi usnadňuje internet, kde je nepřeberné množství testů, recenzí a článků o pneumatikách, kde si vybere úplně každý. Po výběru té nejlepší pneumatiky pak stačí zadat jméno do vyhledavače, který vybere nejlepší cenu. Dobře nakoupit se dá například na webu Pneu-kvalitne.cz, ale tu a tam jdou s cenou hodně dolů i kamenné pneuservisy. Chce to hledat a pečlivě rozmýšlet, vždyť zimní pneumatiky se nekupují každý rok.

„Východní blok“ boduje cenou

Klasikou pro české motoristy je domácí Barum. Ten se letos snaží bodovat pneumatikou Barum Polaris 3. Vynikající záběr na sněhu, nízká úroveň opotřebení a rovněž nízký valivý odpor – to jsou hlavní benefity nové pneumatiky, která díky těmto vlastnostem bezpochyby splňuje požadavky na ekonomickou pneumatiku. Má to svoji logiku, práce Barum je totiž známá jako pneu, která má skvělý poměr cena/kvalita.


Koupit pneu Barum Polaris 3 – od 635 Kč s obvyklou dobou dodání 24 h

Slovinský výrobce Sava se snaží zaujmout stejné zákazníky jako Barum. Sava Eskimo S3+. To je výkonná zimní pneumatika, která disponuje moderní zimní směsí, o vyšší bezpečnost se starají indikátory opotřebení a pneumatika se může pochlubit také poměrně širokou škálou nabízených velikostí. Pneumatiky jsou pro vozy střední třídy, ale osvědčily se i na rodinných a sportovních vozech.


Koupit pneu Sava Eskimo S3+ – od 824 Kč s obvyklou dobou dodání 24 h

Pneumatiky ze severu…

Motoristé, kteří si myslí, že kvalitní zimní pneu vyrobí jen severský výrobce, pak mohou sáhnout třeba po značce Nokian. Finský výrobce v pneu s názvem Nokian i3 dbá na ekologii i na inovace. Tradiční vlastností těchto pneumatik je skvělá přilnavost na mokru a pro podzim jsou proto velmi vhodné. A přestože jsou pneumatiky konstruovány pro drsný severský podzim, i v našich zeměpisných šířkách odvedou dobrou práci. Co se ekologie týká, jedná se o použití vysoce čištěných olejů ve výrobě a takovou konstrukci, která umožňuje nižší valivý odpor a tím i nižší spotřebu paliva a delší životnost.


Koupit pneu Nokian i3 – od 804 Kč s obvyklou dobou dodání 24 h

…nebo z jihu?

Jestliže na severu Evropy vznikají skvělé pneumatiky, rozhodně to nemusí znamenat, že na jihu neumí vyrobit výbornou zimní pneumatiku. Důkazem toho může být Pirelli Winter 190 SnowControl 3 C2. I zde se myslelo na ekologii, ve výrobě byly použity šetrné materiály, snížilo se používání vysoce aromatických olejů a valivý odpor je rovněž nižší, podobně jako u Nokianu. Tyto Pirelli rovněž nejsou hlučné a jejich kvalitu potvrzují nezávislé testy.


Koupit pneu Pirelli Winter 190 SnowControl 3 C2 – od 1365 Kč s obvyklou dobou dodání 24 h

Článek Zima je tady, je na čase přezout byl publikován 15. října 2012 v 11.45 v rubrice PR články. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...