Sněhové řetězy Pewag pro zimu 2013/2014

Tagy:  řetezy

Sněhové řetězy Pewag pro zimu 2013/2014

Pokud se letos chystáte na zimní dovolenou nebo se pohybujete autem ve výše položených oblastech, sněhové řetězy by neměly chybět ve vaší cestovní výbavě. Sněhové řetězy jsou také povinné při vjezdu do některých oblastí označených příslušnou značkou.

Na trhu můžete najít poměrně širokou nabídku „tekutých řetězů“, neboli chemických přípravků ve formě spreje, které se nanáší na dezén a umožní krátkodobě zvýšit přilnavost na neadhezním podkladu. Toto řešení je ovšem krátkodobé a vhodné spíše pro vyjetí z parkoviště či překonání krátkého kopce a nedá se s ním počítat do skutečného provozu na sněhu či ledu. V extrémnějších podmínkách můžete takto nabytou adhezi náhle ztratit a vystavit se tak nebezpeční nehody. Tyto přípravky samozřejmě také nenahrazují klasické sněhové řetězy v zákonem předepsané výbavě.

Společnost Pewag nabízí širokou řadu kvalitních řetězů pro osobní, užitkové i terénní automobily. První zmínky o kování řetězů ve městě Brueckl, kde Pewag vznikl, pochází již z 15. století a tato tradice zůstala do dnešní doby neporušena. Tradiční kovářské řemeslo nahradily moderní strojírenské technologie a optimalizace výroby, které zaručují vysokou úroveň kvality a příznivou cenu finálních výrobků.

Společnost Pewag také dodává speciální řetězy pro armádní vozidla NATO, včetně série ARMAXT určené pro vozy Pandur a Tatra Armády České republiky. A co je tedy letos v nabídce? V detailech produktů naleznete více fotek, návody pro montáž konkrétních typů sněhových řetězů. Také doporučujeme použít jednoduchý konfigurátor vhodných sněhových řetězů pro váš vůz.

Pewag Brenta 9

Osvědčená technika. Spolehlivý v použití.

Časem i zkušenostmi prověřený model sněhového řetězu Pewag Brenta 9 je určen pro osobní automobily. Řetěz je tvořen drobnou sítí čtyřhranných článků z ušlechtilé mangan-niklové oceli pro dlouhou výdrž a pohodlnou jízdu. Velice příznivá je i cena začínající na 933 Kč.

Hlavní výhody:
• Nízké a odolné články pro pohodlnou jízdu
• Jednoduchá montáž u demontáže
• Lehký a odolný řetěz v praktickém

Pewag Brenta 9Pewag Brenta 9

Pewag Snox Pro

Pewag Snox je jediný sněhový řetěz, který se nenasazuje, ale „snoxuje“- jednoduchá a pohodlná montáž

Sněhové řetězy Pewag Snox Pro vynikají skvělými mechanickými vlastnostmi na sněhovém či ledovém podkladu s vysokou mírou komfortu nasazování a nízkou hladinou hluku při jízdě. Dopínání je realizováno pomocí plně automatického systému. Pewag Snox Pro disponuje čtyřhrannými řetězovými články z kvalitní legované nerezové oceli o tloušťce 3,2 mm. Velice jednoduché je také sundávání – speciální vratná pružina se po zastavení automaticky odjistí a řetěz je možné pohodlně sejmout. Pewag Snox Pro je možné pořídit již od 2705 Kč.

Hlavní výhody:
• Rychlá a pohodlná montáž/demontáž
• Robustní design
• Nízká hlučnost

Pewag Snox ProPewag Snox Pro

Pewag Servo SUV

Sportovní. Samodopínací. Super-rychlý.

Sněhové řetězy Pewag Servo SUV disponují servo technologií a nemusí se tak dodatečně dopínat díky chytrému systému ráčen. Sněhové řetězy Servo SUV jsou opatřeny ochrannými prvky zamezující poškrábání disků. Řetěz je určen pro vozy SUV pohybující se v zimních podmínkách a pro lehký terén s cenou začínající na 3030 Kč.

Hlavní přednosti:
• Odolné ocelové články o tloušťce 3,55 mm
• Snadná montáž díky kuličkovému uzávěru
• Absence dalšího dotahování řetězu díky Servo technologii

Pewag Cervino

Robustní a spolehlivý.

Sněhový řetěz Pewag Cervino je určený pro užitková vozidla pohybující se až ve středně těžkých podmínkách. Robustní konstrukce se hodí pro dodávkové a nákladní vozy. Nízká hmotnost zajišťuje pohodlnou montáž a dobrou trakci.

Hlavní přednosti Pewag Cervino:
• Vysoká odolnost/nízká hmotnost
• Zavařené robustní články řetězu
• Vysoká trakce a spolehlivost

Pewag CervinoPewag Cervino

Článek Sněhové řetězy Pewag pro zimu 2013/2014 byl publikován 27. listopadu 2013 v 15.30 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...