Nový Subaru Outback 2015 pro Evropu - crossover střihnutý SUV

Tagy:  Subaru Outback, crossover, SUV, Evropa

Sponzorované odkazy:

Nový Subaru Outback 2015 pro Evropu - crossover střihnutý SUV

Novinka Subaru Outback 2015 pro Evropské trhy, je krásný crossover střihnutý SUVéčkem. Patří k již páté generaci modelu Outback, který se pyšní přívlastky nejprostornější a nejschopnější vůz svého typu, se smělým a výrazným designem.

Všechny z pěti generací Outbacku spojuje jednotná koncepce crossoveru, který v sobě pojímá všechny výhody a přednosti osobního vozu v kombinaci s vlastnostmi SUV. Zkrátka crossover střihnutý SUV. Každá z pětky generací se vyznačovala výrazným vzhledem, a ani nový Subaru Outback není výjimkou.

Nový SUBARU Outback 2015Nový SUBARU Outback 2015

Ještě více Outbacku!

Za designem exteriéru vozu se ukrývá heslo „Ještě více Outbacku“. Je vyjádřením vysoké kvality a funkčnosti, když cílem bylo vytvořit lehce rozpoznatelný vzhled a styl, tolik typický pro všechny předchozí generace Outbacku od Subaru. A tak nechybí výrazná silueta s velkou světlou výškou a robustním vzhledem. To vše spojující v sobě přednosti osobního vozu a SUV.

Interiér = praktické obestavění prostoru

Vnitřní prostor vozidla je charakteristický pohodlím a komfortem. Nabízí dobrý výhled, prostornou kabinu a bezpečnost na vysoké úrovni. Velkorysost interiéru Subaru Outback 2015, dává pocit vzdušnosti v robustním a sportovním „balíčku“ karoserie. Vysoká ochrana pasažérů je dána prvky aktivní a pasivní bezpečnosti – pevná konstrukce karoserie a technologický systém EyeSight (ten má v Evropě premiéru), a k podpoře řízení, jenž zásadním způsobem zlepšuje preventivní bezpečnost a snižuje zatížení řidiče.

Za designem exteriéru vozu se ukrývá heslo „Ještě více Outbacku“Za designem exteriéru vozu se ukrývá heslo „Ještě více Outbacku“

Dokonalá agilita

Na agilní jízdě nového Subaru Outback se podílí přepracovaný podvozek, a nová funkce aktivního směrování točivého momentu, což agilitu vozidla hodně navyšuje. Když k tomu přičteme převodovku Lineartronic CVT v kombinaci s motorem Boxer Diesel a přepracovaný pohon Active AWD s novým systémem X-Mode, máme dokonalejší jízdní schopnosti Outbacku na světě.

Mechanické doladění

A tak je Subaru Outback 2015 v globálu doladěn mechanicky díky vylepšení v oblasti

  • podvozku a řízení
  • zavěšení kol a brzdové soustavy
  • a celé další řady dalších malých komponentů
  • velká světlá výška napomáhá vyšší stabilitě řízení a kvalitě jízdy s nadstandardním pohodlím

To vše dohromady pak přináší mimořádné vlastnosti jedinečného vozu, který právem stojí na špici dané třídy.

vůz má lehce rozpoznatelný vzhled a styl, tolik typický pro všechny předchozí generace Outbacku od Subaruvůz má lehce rozpoznatelný vzhled a styl, tolik typický pro všechny předchozí generace Outbacku od Subaru

novým Outbackem od Subaru dostává Evropský trh masivní a designově laděný vůz, plný stability a bezpečí, spolu se špičkovými technologiemi. To vše nezatěžující životní prostředí. Outback si díky tomu od počátku své existence naplno získal oblibu, ne li přímo srdce řidičů celého světa. A ze Subaru Outback 2015 je exkluzivní crossover střihnutý SUV.

Zdroj foto: Subaru.com

Článek Nový Subaru Outback 2015 pro Evropu - crossover střihnutý SUV byl publikován 26. října 2015 v 00.00 v rubrice Novinky, Auta, Značky aut a Informace. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...