Opel dává 7 v 17!

Tagy:  Opel, 7v17, modely, Ampera e, Insignia, Tourer, Crossover C-CUV, Crossland X, Vivaro Combi,

Sponzorované odkazy:

Opel dává 7 v 17!

Tak jako jsou produkty 2v1, 3v1, tak Opel podobně jede v roce 2017. A to až sedmi premiérami vozidel své značky.

Čeká vás na vlně Opelu modelová ofenzíva ve formě až sedmičky premiér od elektromobilu Ampera-e až po vlajkovou loď značky model Insignia. V dlouhé historii Opelu, který zde je již od roku 1899, nebylo tolik novinek servírováno v jednom roce.

Ale tahle strategie Opelu funguje již nějakou dobu, když „7 v 17“ je součástí široké modelové ofenzívy se 29 novými modely v rozmezí let 2016 až 2020. Během této periody má také být zcela obnovena pozice i portfolio značky. No uvidíme!

Co nás tedy letos od Opelu čeká?

Model Ampera-e

Je to takový šampion v dojezdu, který byl představen na pařížském autosalonu. Ten vnese na jaře 2017 revoluci do elektromobility. S dojezdem přes 500 km dnes Ampera-e dominuje celé své třídě. Mimoto ovšem Ampera-e díky svému elektromotoru o výkonu 150 kW/204 k nabízí jízdní dynamiku sportovního automobilu a prostornost pětidveřového hatchbacku kompaktní třídy.

Opel Insignia Grand Sport

Nová vlajková loď Opelu, zcela nový Opel Insignia Grand Sport, pětidveřový liftback se siluetou velkého kupé, sportovními jízdními vlastnostmi a pohonem všech kol se poprvé představí na autosalonu v Ženevě v březnu 2017. Insignií se dosud prodalo přes 900 000 a i nastupující model se bude vyrábět v Rüsselsheimu.

Opel Insignia Sports Tourer

Další Insignia v řadě je Opel Insignia Sports Tourer. Tohle velké sportovní kombi sdílí designerskou filozofii s vizionářskou studií Opel Monza Concept z roku 2013. Sportovní přední část s úzkými světlomety ukazuje na ryzí dynamiku. V porovnání s předchozím modelem se výrazně navýšil vnitřní prostor i zavazadelník.

Opel Insignia Country Tourer

Je doslova univerzální vůz. Nový Opel Insignia Country Tourer je dobrodružné kombi Sports Tourer s pohonem všech kol a „off-road“ specifickým vzhledem. Nový model je zde pro fanoušky zimních sportů, outdoorových sportů a také všech příznivců značky Opel, kteří ocení osobitý vzhled.

Opel Vivaro Combi

Zde automobilka nabízí de facto cestovní mikrobus. A letos bude mít premiéru speciální designová verze úspěšného modelu Opel Vivaro Combi.

Opel Crossland X

Je vůz s mnoha „eXtras“. Začátkem roku 2017 se k nejprodávanějšímu SUV modelu B-segmentu, tedy k Opelu MOKKA X, připojí nový crossover třídy B-CUV Opel Crossland X. Nový model dodá portfoliu německé automobilky další impuls v duchu trendu směřujícímu ke sportovním a zároveň prostorným CUV modelům.

Crossover C-CUV

A nakonec nové CUV v segmentu C. kde značka Opel rozšíří svoji nabídku v kompaktní třídě sportovně laděným crossoverem C-CUV, který se připojí k modelům Astra a Zafira.

Mrkněte na videoupoutávku k sedmi modelům roku 2017.

Zdroj foto: Opel

Článek Opel dává 7 v 17! byl publikován 7. ledna 2017 v 00.00 v rubrice Novinky, Auta a Značky aut. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...