Nechybí vám kvalitní silniční váha?

Nechybí vám kvalitní silniční váha?

Nejrůznější váhy jsou nezbytností napříč obory. Požadovány jsou po nich vlastnosti jako praktičnost, pohodlné použití, co nejvýhodnější cena a především přesnost. Využití najdou v průmyslu, dopravě i obchodě, mohou být elektronické i mechanické. Ty elektronické s sebou přinášejí vyšší komfort, snadné odečtení výsledku a přesnost. Nejvíce se používají jeřábové, mostní, automobilové a silniční váhy. Po těch je velká poptávka, protože v určitých odvětvích podnikání si je prostě musíme pořídit.

Důležitá kritéria průmyslových vah

Jaká průmyslová váha bude ta pravá? Výběr závisí na našich individuálních požadavcích, jelikož co vyhovuje jednomu, nemusí stačit druhému. V úvahu bereme typ váhy, využití, nosnost, starosti pak dokáže ušetřit kvalitní záruční a pozáruční servis. Jakmile se totiž u váhy, kterou denně potřebujeme, objeví nějaký problém, je zapotřebí vyřešit jej neprodleně. Materiálem pro silniční váhy bývá lakovaná nerezavějící ocel, mnohdy v kombinaci s betonem. Zapuštěná silniční váha se nachází v úrovni vozovky, kdežto nájezdová je nad úrovní vozovky. Délka bývá od 4 do 18 metrů. Kolik toho takové průmyslové váhy zváží? Až 60 tun.

Na koho se obrátit? Na VÁHY-JAS

Profesionálem v oblasti průmyslových vah je společnost VÁHY-JAS s.r.o., fungující již od roku 1990. Ta se zabývá jak průmyslovým, tak i silničním vážením, a je držitelem certifikátu o schválení systému jakosti výroby výrobce vah (č. 0119-SJ-C001–10). Vystavuje jej Český metrologický institut. Spolehnout se můžeme na kvalitní výrobu, rychlou dodávku, servis, cechování, kalibraci a poradenství. Sortiment se skládá z mnoha druhů elektronických i mechanických vah. Na výběr máte ze šesti typů silničních vah, ty se liší konstrukcí, délkou, váživostí i využitím. Zvolit tu pravou není jen tak, lepší bude nechat si poradit.

Článek Nechybí vám kvalitní silniční váha? byl publikován 23. března 2017 v 01.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...