Kvalitní a spolehlivé silniční mostní váhy RODAN

Sponzorované odkazy:

Kvalitní a spolehlivé silniční mostní váhy RODAN

Vážní systémy se využívají v řadě oborů ke zjištění hmotnosti, počítání kusů, vyčíslení ceny atd. V oblasti dopravy a průmyslu jsou hojně využívány silniční mostní váhy. Mezi jejich zástupce se řadí české silniční mostní váhy RODAN. Jaké jsou jejich výhody a vlastnosti?

Silniční váhySilniční váhy

Mostové váhy fungují na principu vážení celkové hmotnosti vozidel. K vážení dochází ve chvíli, kdy vozidlo najede celé na silniční váhu tak, aby byly všechny nápravy umístěny na vážním mostu a je uvedeno do klidového stavu. Mostní váha je vybavena tenzometrickými snímači, které spolehlivě a přesně určí hmotnost vozidla.

České váhy RODAN – mostní váhy s výbornými mechanickými vlastnostmi

Mostní silniční váhy RODAN představují profesionální vážní systémy s takzvanou svařovanou sendvičovou konstrukcí, díky které mají váhy velmi dobré mechanické vlastnosti, a to i při malé hmotnosti a velmi nízkém profilu. Kombinace kvalitní mechanické konstrukce s profesionálními elektronickými snímači a vážními indikátory tvoří spolehlivý funkční celek.

Tyto i další typy vážních systémů jsou součástí nabídky společnosti M.E.N. expert, která váhy nejen, vyrábí, dodává, ale také instaluje. Zajišťuje i stavební práce.

Kvalitní váhyKvalitní váhy

Výhody mostních vah RODAN

  • Variabilní konstrukce – možnost výroby vážního mostu o libovolné délce a šířce.
  • Vybavení tenzometrickými snímači vysoké kvality v nerezovém provedení od firmy VISHAY z USA.
  • Možnost instalace nad úrovní terénu nebo v úrovni terénu. V případě instalace nad terén není nutné silniční váhy odvodňovat, a i stavba základů je velmi snadná.
  • Váhy RODAN mohou nahradit starší silniční mostní váhy. Velikost váhy se dá přizpůsobit rozměrům otvoru po starší váze.
  • Váhy mají velmi lehkou konstrukci s velmi nízkým profilem.
  • Není nutné provádět složité stavební práce.
  • Montáž (i demontáž) vah je jednoduchá a rychlá. Zpravidla lze montáž i zprovoznění zvládnout během jednoho dne.
  • Stabilní a přesné měření.
  • Velmi kvalitní vyhodnocovací jednotky
  • Samoobslužné terminály, kdy není nutná obsluha vážního systému
  • Velká nabídka hardwaru a softwaru

K silničním váhám je vhodné využít i příslušný software pro vážní systémy a další prvky, jako jsou semafory, závory, svodidla, samoobslužný terminál nebo kamery apod…

Využití silničních mostních vah

Mostní váhy najdou uplatnění na řadě míst. Vedle obchodního vážení se silniční mostní váhy hodí i pro oblasti zpracovatelských provozů, potravinářství, zemědělství, stavebnictví, technických služeb atd. Automobilové mostní váhy vám umožní mít přehled o hmotnosti vozidel, provádět kontroly a optimalizovat nastavené procesy.

Článek Kvalitní a spolehlivé silniční mostní váhy RODAN byl publikován 19. července 2021 v 00.00 v rubrice Novinky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...