Škoda Auto je již po páté exkluzívním partnerem Dnů NATO v Ostravě

Tagy:  dny Nato a Škoda Auto, modely Škoda

Sponzorované odkazy:

Škoda Auto je již po páté exkluzívním partnerem Dnů NATO v Ostravě

Návštěvníci Dnů NATO v Ostravě, které se uskuteční ve dnech 16. a 17. září 2017 na letišti Leoše Janáčka v Ostravě-Mošnově, se opět mohou těšit nejen na přehlídku špičkové vojenské techniky, ale také na novinky domácí značky Škoda. Ta se již popáté stala exkluzivním partnerem akce a letos bude hodně vidět.

paleta modelů Škoda Auto 2017: CITIGO, FABIA, SUPERB, OCTAVIA, RAPIDpaleta modelů Škoda Auto 2017: CITIGO, FABIA, SUPERB, OCTAVIA, RAPID

Mladoboleslavská automobilka znovu spojila své jméno s největší bezpečnostní show v Evropě. Dny NATO 2017 v Ostravě přivítají významné osobnosti z celého světa o třetím zářijovém víkendu. Pro přepravu oficiálních hostů poslouží flotila 28 vozů Škoda Superb, pro potřeby organizačního štábu pak bude připraveno dalších 17 vozů značky.

Škoda Kodiaq AmbulanceŠkoda Kodiaq Ambulance

„V automobilové branži vnímáme jako nejvyšší prioritu bezpečnost cestujících. Bezpečnost v nejširším slova smyslu je také náplní této akce a nás velmi těší, že již pátý rok můžeme být její součástí. Věříme, že naše přítomnost návštěvníky zaujme,“ vysvětluje ředitel prodejní organizace Škoda Auto Česká republika Luboš Vlček.

Škoda Octavia Scout a Octavia Combi RŠkoda Octavia Scout a Octavia Combi R

Mobilní showroom

Exkluzivnímu partnerství odpovídá i exkluzivní prezentace na místě. Mobilní showroom značky Škoda představí všechny modelové řady napříč výrobním programem tradiční české automobilky. Chybět nebude ani speciálně upravený model Škoda Kodiaq pro potřeby Zdravotnické záchranné služby, sportovně laděná Škoda Octavia RS245 nebo závodní speciál Fabia R5.

Škoda Rapid a Rapid SpacebackŠkoda Rapid a Rapid Spaceback

Rally trenažéry a zajímavá expozice

Na místě budou také 2 plně pohyblivé rallyové trenažéry, v nichž zájemci zažijí pocity továrních pilotů na trati rychlostní zkoušky. Technicky založené návštěvníky jistě zaujme expozice připravená ve spolupráci s odborníky oddělení Výzkumu dopravní bezpečnosti Škoda Auto, jíž dominuje model Škoda Kodiaq v řezu, věrně zobrazující veškeré aktivní a pasivní prvky bezpečnosti vozu, stejně jako použitá technická řešení.

Škoda Octavia Combi RS245Škoda Octavia Combi RS245

Off-Road polygon

Na vlastní kůži se lze přesvědčit o terénních schopnostech modelů Škoda Kodiaq a Škoda Octavia Scout na přilehlém Škoda 4×4 Off-Road polygonu. Nudit se rozhodně nebudou ani nejmenší návštěvníci, pro něž je připravena řada doprovodných aktivit.

Škoda Fabia s novým tříválcovým motorem 1,0 TSIŠkoda Fabia s novým tříválcovým motorem 1,0 TSI

NATO days

Dny NATO jsou každoroční příležitostí pro prezentaci těžké vojenské, policejní a záchranářské techniky. Na akci se přítomným představuje výcvik speciálních jednotek, letecké exhibice i výzbroj, výstroj a vybavení vojenských útvarů. V neposlední řadě jde o prestižní společenskou událost, v jejímž rámci se setkávají zástupci soukromých firem s významnými představiteli vědeckého, kulturního i společenského života. Jako tradičně budou i letos přítomni členové vlády České republiky, zástupci Severoatlantické aliance a Evropské unie, představitelé krajů, měst a obcí, velvyslanci, vojenští a letečtí přidělenci, členové civilních i vojenských delegací a další hosté z České republiky i ze zahraničí.

SUV Škoda KodiaqSUV Škoda Kodiaq

Zdroj foto: Škoda Auto

Článek Škoda Auto je již po páté exkluzívním partnerem Dnů NATO v Ostravě byl publikován 15. září 2017 v 00.00 v rubrice Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...