Nový Jeep Wrangler pro rok 2018: Nejschopnější SUV

Tagy:  Jeep, Wrangler, SUV, terénní vůz, technologie, 2018

Sponzorované odkazy:

Nový Jeep Wrangler pro rok 2018: Nejschopnější SUV

Zcela nový Jeep Wrangler je servírován jako nejschopnější SUV, jaké kdy vzniklo.

Navazuje na celou řádku předchůdců, Jeepů, jež byly označovány jako terénní specialisté se zcela nezaměnitelným designem značky Jeep. A nový Jeep Wrangler pro rok 2018 pozvedá všechny jejich přednosti včetně 4×4 pohonu na vyšší level.

Model roku 2018 má špičkovou průjezdnost terénem díky

  • originálnímu konstrukčnímu řešení se dvěma pokročilými systémy 4×4
  • nové dvoustupňové redukční převodovce Selec-Trac
  • elektricky ovládaným uzávěrkám předního a zadního diferenciálu Tru- Lock diferenciálu s omezenou svorností Trac-Lok
  • elektronicky odpojitelnému stabilizátoru

Moderna střihnutá klasikou

Nejnovější generace modelu Wrangler má osobitým design s nezaměnitelnými prvky, k nimž patří typická mřížka chladiče, originální kruhové světlomety, hranaté zadní svítilny, a další prvky.

Aerodynamika a praktičnost

Současně vůz přináší zdokonalenou aerodynamiku, praktické sklápění oken, k tomu mnoho možností, jak si užít jízdu pod širým nebem a desítky kombinací různých typů dveří, střech a oken.

Uvnitř vozu

Interiér zcela nového vozu Wrangler kombinuje autentický Jeep styl, nekompromisní precizní dílenské zpracování a kvalitní materiály. Výsledkem je pak velká všestrannost vozidla a mnoho pohodlí pro řidiče i posádku.

Technologie na výši

Nový Jeep Wrangler pro rok 2018 je vybaven technologií na výši. Jsou jimi tři nové infotelematické systémy UConnect (UConnect 5-, 7– a 8.4 NAV) pro spojení s telefonem, zábavní funkci i navigaci. Je to zařízení čtvrté generace, propojené jak s barevným LED displejem na přístrojové desce, tak s dotykovou obrazovkou UConnect o úhlopříčce 5,0, 7,0 nebo 8,4 palce s možností posouvat mapou a měnit měřítko pouhým dotykem. UConnect dále obsahuje aplikace Apple CarPlay a Android Auto.

Motorizace a bezpečnost

Bezpečnost posádky je zajištěna ve voze více než 75 prvky aktivní a pasivní bezpečnosti. Nabídku pohonných jednotek u vozů Wrangler nabízených v Severní Americe rozšiřují moderní a úsporné motory. Mezi ně patří zcela nový řadový čtyřválec 2,0 l s přeplňováním turbodmychadlem a třílitrový vidlicový šestiválec EcoDiesel novou osmistupňovou samočinnou převodovkou.

Technické údaje a detaily ohledně uvedení nejnovější generace vozu Jeep Wrangler na trhy EMEA (zahrnujícím Evropu, Střední východ a Afriku) budou k dispozici příští rok, až se přiblíží zahájení prodeje v těchto regionech.

Zdroj foto: Jeep

Článek Nový Jeep Wrangler pro rok 2018: Nejschopnější SUV byl publikován 25. prosince 2017 v 00.00 v rubrice Auta, Novinky a Značky aut. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...