Nový Jeep® Renegade 2019

Tagy:  Nový Jeep® Renegade 2019

Sponzorované odkazy:

Nový Jeep® Renegade 2019

Nyní přichází na trh Jeep® Renegade 2019, nový model nabízí komplexnější bezpečnostní výbavu a nejmodernější infontainment.

Jeep® Renegade je ztělesněním všech těchto vlastností nezaměnitelného designu Jeep®. Ten zahrnuje například kultovní sedmiotvorovou masku chladiče a lichoběžníkové blatníky kol.

Nový Jeep® Renegade 2019Nový Jeep® Renegade 2019

Jedinečný a originální design

Styl nového SUV značky Jeep® je moderní a využívá stylistické prvky značky. Má offroadové schopnosti modelu Renegade, ale současně odráží i jeho městskou a lifestylovou povahu. Mezi nové prvky exteriéru patří plně LED světlomety a nová 19palcová kola. Prostorná kabina se pak vyznačuje větší funkčností a komfortem.

Nová rodina pohonných jednotek

Nový Jeep® Renegade modelového roku 2019 je prvním vozem využívajícím inovativní zážehové přeplňované motory, které minimalizují spotřebu paliva a současně zajišťují špičkový výkon, a to jak na vozovce, tak i v terénu.

K dispozici jsou dvě zážehové motorizace: 1.0 s výkonem 120 k a 1.3 s výkony 150 a 180 k. Nabídku motorizací doplňují vznětové přeplňované motory MultiJet s technologií SCR (selektivní katalytická redukce) o objemech 1.6 l s výkonem 120 k a 2.0 l ve výkonových verzích 140 a 170 k.

Nový Jeep® Renegade 2019 – pohled zezaduNový Jeep® Renegade 2019 – pohled zezadu

Dobrodružství v terénu

Legendární schopnosti Jeep® v terénu vycházejí ze dvou pokročilých systémů pohonu všech kol, Jeep® Active Drive a Jeep® Active Drive Low, které poskytují prvotřídní výkon ve všech podmínkách.

Do města s technologiemi

Nový Renegade nabízí čtvrtou generaci infotelematického systému UconnectTM s 5-, 7– nebo 8,4palcovou obrazovkou s vysokým rozlišením a funkcemi Apple CarPlay a Android AutoTM (dostupná na vybraných trzích), které uživatelům umožňují nepřetržité a bezpečné připojení

Paleta bezpečnostních prvků

Nejmodernější prvky bezpečnosti zahrnují ve standardu

  • systém sledování jízdních pruhů Plus
  • inteligentní asistent rychlosti s rozpoznáváním dopravního značení
  • systém varování před čelním nárazem Plus s aktivním nouzovým brzděním

V showroomech značky Jeep® v celé Evropě bude vůz k mání již v září 2018.

Zdroj foto: Jeep

Článek Nový Jeep® Renegade 2019 byl publikován 25. srpna 2018 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Značky aut. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...