Facelift modelu Fabia bude k vidění na autosalonu v Ženevě 2018

Tagy:  2018, Fabia, Ženeva, Simply Clever, autosalon

Sponzorované odkazy:

Facelift modelu Fabia bude k vidění na autosalonu v Ženevě 2018

Světová premiéra modernizovaného modelu Škoda Fabia má být k vidění v březnu letošního roku na autosalonu v Ženevě. Úspěšný malý vůz se představí s výrazně přepracovaným designem.

Škoda Fabia je malý a celkem úsporný vůz, který si získal ve své době velkou oblibu. Model je nyní k mání s předními LED světlomety a rovněž se zadními LED svítilnami. Takto upravený a modernizovaný vůz se poprvé představí na mezinárodním autosalonu v Ženevě 2018.

facelift modelu Škoda Fabia se představí v březnu 2018 na autosalonu v Ženevěfacelift modelu Škoda Fabia se představí v březnu 2018 na autosalonu v Ženevě

Nový design přídě modelu

Ústředními motivy aktuální modernizace modelu Škoda Fabia jsou svěží a neotřelé designové prvky v kontextu s moderními technologiemi, odpovídajícími současné době. Facelift mimoto spočívá především v nově tvarované přídi s LED světlomety. Tyt evokují u malé Fabie celkově výraznější a energičtější dojem i vzhled.

Škoda Fabia Monte Carlo 2016Škoda Fabia Monte Carlo 2016

Plně v LED

A úplně poprvé je model fabia nabízen i se zadními svítilnami v LED technologii. Když k tomu přičteme, že takto inovovaná Škoda Fabia ještě nabízí nová a četná chytrá řešení, alias Simply Clever, máme jasno – Fabia ve facelitfu má šmrnc.

Paleta vozů Škoda Auto sestává z sedmi řad, nahoře zleva Karoq, Kodiaq. Dole zleva Citigo, Fabia, Superb, Octavia a Rapid.Paleta vozů Škoda Auto sestává z sedmi řad, nahoře zleva Karoq, Kodiaq. Dole zleva Citigo, Fabia, Superb, Octavia a Rapid.

Dějištěm světové premiéry nového provedení modelu Škoda Fabia bude v březnu 2018 mezinárodní autosalon v Ženevě. Úspěšný malý vůz má ve výrobním programu české automobilky klíčovou pozici. Od roku 1999 byly na celém světě prodány více než čtyři miliony vozů Škoda Fabia. Jen její třetí generaci zvolilo více než 500 000 zákazníků.

Bude takto úspěšný i facelift modelu Fabia?

Zdroj foto: Škoda Auto

Článek Facelift modelu Fabia bude k vidění na autosalonu v Ženevě 2018 byl publikován 1. února 2018 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...