Speciální verze Fiat 500 Mirror jsou k mání i u nás

Sponzorované odkazy:

Speciální verze Fiat 500 Mirror jsou k mání i u nás

Speciální série Fiatu 500X Mirror, 500L Mirror a 500 Mirror jsou k mání i u nás. Mají modrý odstín karoserie, který upozorňuje na jejich zaměření na technologie a konektivitu.

Mirror 500X

Zcela nový model 500X Mirror vyniká matně modrým odstínem Blue Jeans, matně chromovanými detaily, logem Mirror na sloupku, 17palcovými černými litými koly s diamantovou úpravou a xenonovými světlomety. V interiéru zaujme přístrojový panel v matně modrém odstínu Blue Jeans a nové speciální čalounění sedadel s modrým kontrastním prošíváním.

Fiat Mirror 500XFiat Mirror 500X

Mirror 500L

Model 500L Mirror je charakteristický novým dvoutónovým zpracováním v modrém odstínu Venezia s šedou střechou Maestro, chromovanými detaily, logem Mirror na sloupku, mlhovými světly a volitelnými 17palcovými litými koly s diamantovou úpravou.

Fiat Mirror 500LFiat Mirror 500L

Mirror 500

Fiat 500 Mirror, dostal nový sportovní nádech. K dispozici je ve všech odstínech řady 500 a také s novým modrým odstínem Italia Blue. Nová verze je charakteristická chromovanými detaily na předním nárazníku a krytech zrcátek, litými koly a mlhovými světly. K dispozici jsou dvě verze: hatchback s prosklenou střechou a kabriolet.

Fiat Mirror 500Fiat Mirror 500

Motorizace

  • Model 500 Mirror je k dispozici se všemi motorizacemi, jako nabízí výbava Lounge.
  • Motorizace modelu 500X Mirror zahrnují zážehové motory 1.6 e-TorQ 110 k a 1.4 MultiAir 140 k s manuální nebo dvouspojkovou převodovkou a vznětový motor 1.6 Multijet 120 k s manuální nebo dvouspojkovou převodovkou.
  • Fiat 500L Mirror je vybaven řadou motorizací. K dispozici jsou zážehové motory 1.4 95 k a 1.4 TJet 120 k, dvoupalivové agregáty spalující benzin a LPG 1.4 TJet 120 k nebo benzin a zemní plyn 0.9 TwinAir Natural Power 80 k a také vznětové motory 1.3 MultiJet 95 k, rovněž s převodovkou Dualogic, a 1.6 MultiJet 120 k.

UConnectTM

Speciální modely 500 Mirror, 500X Mirror a 500L Mirror přicházejí ve standardu

  • se systémem UConnectTM se 7" dotykovou obrazovkou s vysokým rozlišením rozhraním Bluetooth
  • funkcí audio streaming
  • čtečkou textových zpráv
  • rozpoznáváním hlasu
  • vstupy Aux a USB s integrací iPod a ovládáním na volantu

Na přání je pak k dispozici zadní parkovací kamera (pouze 500X a 500L) a nová integrovaná navigace TomTom 3D.

Apple CarPlay a Android Auto

Nejvýznamnějším prvkem systému UConnectTM ve verzích Mirror je integrace Apple CarPlay a Android AutoTM, který umožňuje využít všechny funkce Google (dostupný pouze na vybraných trzích).

Apple CarPlay zobrazuje trasu optimalizovanou podle dopravních podmínek a může být využitý telefonování, otevírání textových zpráv a přehrávání hudby, aniž by jakkoliv snižoval pozornost na jízdu. Systém je kompatibilní s Android AutoTM, který umožňuje pokračovat v aplikacích Android ve vozidle, tak, že se aplikace a služby zobrazují na hlavním displeji vozidla, čímž umožňuje bezpečný přísun všech informací.

Řidič může využít Google MapsTM pro získání směrových instrukcí a snadno přistupovat k hudbě, multimediálnímu obsahu a oblíbeným aplikacím pro zasílání zpráv. Snadná a bezprostřední interakce se zařízeními zaručuje pohodlí při zachování stejného operačního systému. Výsledkem je nepřetržité připojení, bezpečná jízda, komfort na palubě a skvělá ergonomie.

Zdroj foto: Fiat

Článek Speciální verze Fiat 500 Mirror jsou k mání i u nás byl publikován 2. dubna 2018 v 00.00 v rubrice Auta, Novinky a Značky aut. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...

Tagy

Doporučujeme

Ušetřete až 75 % z ceny povinného ručení. Kalkulačka povinného ručení vám najde ty nejlepší ceny na trhu.