S pronajatým karavanem získá vaše dovolená nadlimitní rozměr

S pronajatým karavanem získá vaše dovolená nadlimitní rozměr

Nastal čas plánování dovolených. Mnozí motoristé se vydávají na cesty vlastním vozem, jiní si jej půjčují, další se spolehnou na dopravce, který je do konkrétní destinace dopraví bez zvláštního snažení samotného motoristy. Někteří se touží vydat na rodinnou dobrodružnou dovolenou, a přesto „free" formou. Tu bezezbytku nabízí možnost dopravy obytným vozem. Není třeba si karavan rovnou kupovat, když skvěle fungují půjčovny obytných aut přímo v České republice. Pokud nesídlí půjčovna v místě vašeho bydliště, nezoufejte si. Objednejte si termín a typ obytného vozu a vůz si můžete nechat přistavit. Nezapomeňte, že včasnou rezervací máte vždy nejlevnější a nejširší nabídku termínů, vozidel konkrétních značek i vybavení.

Lehké karavany pro dvě osoby a robustní modely pro rodinné cestování

Půjčovna obytných vozů Bydliky.cz se soustředí na pronájem karavanů, obytných přívěsů, stanových přívěsů a produkčních karavanů. Chcete-li cestovat vlastním autem a půjčit si pouze obytný přívěs, nezapomeňte si předem zkontrolovat v technickém průkazu, zda je vaše auto uzpůsobeno pro tahání přívěsu a jaká je nejvyšší povolená hmotnost brzděného přívěsu. Aktuálně jsou k zapůjčení připraveny přívěsy typu Niewiadów, Bürstner, Wilk nebo Weinsberg a Tabbert. Nahlédněte na webové stránky půjčovny obytných přívěsů, vyberte si přívěs, který se vám líbí, a v tabulce termínů si předběžně zarezervujte období, po které byste rádi pronájem obytného přívěsu využili.

Líbí se vám pronajatý karavan? Můžete si jej koupit

Stejné podmínky platí pro pronájem karavanů. Motoristům, kteří chtějí řídit obytný karavan, stačí pro obsluhu řidičský průkaz B, jenž opravňuje motoristy řídit motorová vozidla do hmotnosti 3,5 tuny. Podrobný popis půjčovaných karavanů umožňuje zájemcům o půjčení obytného vozu vybrat si model přesně podle svých potřeb a podle počtu přepravovaných osob. K dispozici jsou například vozy NobelART a Carado. Komu se cesta karavanem zalíbí natolik, že by si chtěl obytné auto pořídit nastálo, má možnost se v půjčovně karavanů porozhlédnout mezi bazarovými nebo novými obytnými auty. Prodávají se lehké karavany od 750 kilogramů váhy po robustní modely, jež pohodlně přepraví a ubytují i šest osob. Jednotlivci, páry a rodiny si tak vyberou oblíbený obytňák dle svého gusta.

Dovolená přesně podle vašich představ bez limitů ujetých kilometrů

Řidiči, kteří nikdy karavan neřídili, se nemusejí ničeho obávat. V půjčovně obytných vozů budou řidiči zaškoleni, a dokonce si mohou půjčit obytný karavan Niewiadów na pět dnů zdarma v případě předpokládané koupě. Zájemcům o pronájem obytného přívěsu či karavanu mají jistotu v pronájmu servisovaného vozidla s nekuřáckým, čistým a funkčním interiérem. V rámci pronájmu karavanu se zákazníkům půjčují doplňky pro kempování a podstatné příslušenství. Bonusem půjčovny karavanů Bydliky.cz je fakt, že nejsou při zapůjčení určeny žádné limity ujetých kilometrů. Kolik paliva spotřebujete, je čistě na vás. Nedoplácíte, jako je tomu ve většině půjčoven, nadlimitně projeté kilometry. Vaše dovolená se bude odehrávat přesně podle vašich představ a neočekávaných možností.

Článek S pronajatým karavanem získá vaše dovolená nadlimitní rozměr byl publikován 3. dubna 2018 v 22.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...