Škoda Auto na autosalonu v Paříži 2018

Tagy:  Škoda Auto, autosalonu v Paříži 2018

Sponzorované odkazy:

Škoda Auto na autosalonu v Paříži 2018

Škoda prezentuje svoje produkty na autosalonu v Paříži v termínu od 2. do 14. října 2018. A návštěvníci mají možnost nahlédnout do digitálního světa v pojetí Škoda Auto.

Škoda Auto se představuje na autosalonu Paříž 2018 jako sportovní, ekologicky zaměřený poskytovatel mobility. Česká automobilka zve návštěvníky autosalonu v Paříži na zcela výjimečný zážitek v digitálním světě.

Škoda Vision sketch exteriéruŠkoda Vision sketch exteriéru

Pomocí vytvořeného avataru mohou v tzv. UX corneru stánku Škoda Auto v pavilonu 4 prožít fiktivní den a nechat se provést na míru ušitými digitálními službami. Díky virtuální realitě poznají návštěvníci autosalonu sami nové technologie a služby, které ulehčují každodenní cestování. V UX corneru si návštěvníci sestaví avatar a svému digitálnímu společníkovi propůjčí na cestu své vlastnosti a svá přání. Avatar je pomocí krátkých videí provede fiktivním dnem, kde jim budou život ulehčovat inovace a služby v oblasti mobility vytvořené společností ŠKODA AUTO DigiLab.

Škoda Vision RSŠkoda Vision RS

Studií Škoda Vision RS naznačuje automobilka podobu budoucího kompaktního vozu a současně ukazuje další krok ve vývoji sportovních vozů RS.

Škoda Kodiaq RSŠkoda Kodiaq RS

Do této kategorie patří i nový vůz Škoda Kodiaq RS jako vůbec první SUV. Nabídku kompaktního SUV Škoda Karoq doplňují varianty Sportline a Scout. Škoda Octavia Combi G-TEC nabízí vyšší výkon a delší dojezd v provozu na ekologický zemní plyn (CNG).

Škoda Karoq SportlineŠkoda Karoq Sportline

Důležitou součástí Strategie 2025 společnosti Škoda Auto je postupný přechod od společnosti, která vyrábí automobily, na Simply Clever-společnost, která nabízí nejlepší řešení v oblasti mobility. V Paříži ukazuje tradiční česká automobilka možnosti úzkého propojení řidiče s okolním světem.

Škoda Karoq ScoutŠkoda Karoq ScoutŠkoda Octavia G-TecŠkoda Octavia G-Tec

Zdroj foto: Škoda Auto

Článek Škoda Auto na autosalonu v Paříži 2018 byl publikován 9. října 2018 v 10.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...