Škoda Auto DigiLab: nová mobilní aplikace „Citymove“

Tagy:  Škoda Auto DigiLab: nová mobilní aplikace „Citymove“

Sponzorované odkazy:

Škoda Auto DigiLab: nová mobilní aplikace „Citymove“

Přeplněné ulice a obsazené parkovací domy – kdo se dnes chce pohybovat po velkoměstě, musí počítat se všudypřítomnými zácpami a čekáním. Nová aplikace Citymove ze Škoda Auto DigiLab pomůže rozhodnout, jestli nechat vlastní auto doma nebo ne.

Citymove totiž umožňuje vybrat mezi MHD, sdíleným jízdním kolem a taxíkem, respektive autem pro spolujízdu a vytvořit tak chytrý mix mobility. Uživatelé si mohou ťuknutím prstu zvolit, zarezervovat a zaplatit vhodné dopravní prostředky a získat tak nejvhodnější trasu.

Aplikace DigiLab

Ta je okamžitě zdarma ke stažení. Na začátku spojí nabídky mobility Dopravního podniku hlavního města Prahy (DPP) tedy metro, autobus, tramvaj a přívoz, stejně jako sdílení elektrokol „Freebike“ a službu spolujízdy „Liftago“. Škoda Auto DigiLab pracuje na integraci dalších služeb. Jakmile uživatel zadá start a cíl své cesty, vypočte „Citymove“ nejlepší trasu a navrhne vhodný dopravní prostředek.

Andre Wehner, Chief Digital Officer Škoda Auto, vítá start nové intermodální aplikace: „Škoda Auto svou nabídku nových chytrých služeb mobility důsledně rozšiřuje. ‚Citymove‘ mnoha lidem poprvé umožní zvolit si pro každou trasu ve městě vždy tu nejlepší možnost přepravy. Uživatelé této aplikace mají rozmanitou nabídku městské mobility doslova ve svých rukou.“

Jarmila Plachá, vedoucí Škoda Auto DigiLab, doplňuje: „Citymove“ slučuje celou řadu služeb do jedné aplikace a usnadňuje a zpříjemňuje život ve městě. A to je teprve začátek, v následujících měsících se přidají ještě další služby šité na míru.“

Vše v jednom účtu

Po bezplatném stažení pro operační systémy Android nebo iOS potřebuje uživatel pro objednání všech služeb jen jeden účet. Elektrokola se hradí přímo přes uloženou kreditní kartu, jízdy taxíkem ve vozidle a SMS jízdenky pro městskou dopravu budou vyúčtovány na faktuře za telefon.

Snadné a efektivní parkování v centru Prahy

I to slibuje nová aplikace „Citymove“. Řidiči tak mohou s její pomocí okamžitě vyhledat parkovací místa a zóny a uhradit poplatky přes mobilní telefon kreditní kartou.

Integrované služby

S rozjezdem městské mobilní aplikace „Citymove“ si Škoda Auto ještě víc upevnila svou pozici poskytovatele integrovaných služeb mobility – a to i pro ty, kdo nevlastní vůz značky Škoda. Tyto služby zákazníkům usnadňují a zpříjemňují život. Propojená mobilita a chytrá řešení pro první a poslední míli přitom hrají podstatnou roli. Hlavním cílem je přinášet užitek pro osobní životní styl uživatele a přitom ulevit životnímu prostředí.

Zdroj foto: Škoda Auto

Článek Škoda Auto DigiLab: nová mobilní aplikace „Citymove“ byl publikován 8. září 2019 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...