Volkswagen uvádí na český trh modernizovaný Passat

Tagy:  Passat, modernizovaný Passat, modernizovaný Passat, Volkswagen, GTE, R-Line, Alltrack

Sponzorované odkazy:

Volkswagen uvádí na český trh modernizovaný Passat

Facelift modelu Passat již je v České republice k dispozici u českých prodejců. Přináší do střední třídy moderní systémy bezpečnosti a konektivity i navýšeného komfortu.

Volkswagen Passat přichází v modernizované podobě k českým prodejcům. Nový Passat osmé generace dostal do vínku nejen optimalizovaný design, ale také více komfortu a moderní technologie, jak v bezpečnostních, tak v informačních a zábavních systémech.

Passat Alltrack, Passat Variant R-Line a Passat GTEPassat Alltrack, Passat Variant R-Line a Passat GTE

K mání je model ve dvou základních karosářských verzích – Limuzína a Variant, obě s širokými možnostmi individualizace, od sportovní výbavové linie R-Line přes všestranný Alltrack až po rozsáhlou nabídku výbavy na přání a na míru střiženého příslušenství. Ceny začínají od 750 900 Kč za model Business 1.5 TSI Evo Lim.

Zmíněné tradiční karosářské verze Limuzína a Variant lze kombinovat se třemi výbavovými liniemi: Business, Elegance a R-Line. Samostatně se prezentuje všestranný Passat Alltrack s robustním designem ve stylu SUV a hybridní sportovně dynamický Passat GTE.

Passat Variant R-Line, Passat GTE Variant a Passat AlltrackPassat Variant R-Line, Passat GTE Variant a Passat Alltrack

Passat Business

Již vstupní verze Passat Business je k mání od 750 900 Kč a poskytuje v sériové výbavě vysokou úroveň komfortu a bezpečnosti. Pomáhají k tomu světlomety LED vpředu i vzadu, třízónová klimatizace, asistenční systém Travel Assist Low pro částečně automatizovanou jízdu, systém nouzového volání e-Call, služba We Connect Plus a mnohé další prvky.

Passat Elegance

Ještě náročnější zákazníky uspokojí Passat Elegance za cenu odvíjejíc se od 887 900 Kč. Ten má navíc například 17 palcová kola z lehké slitiny, navigační systém Discover Media s 8 palcovým displejem, elektrickou zásuvku 120 V pro cestující vzadu a tříleté předplatné služeb We Connect Plus.

Passat R-LinePassat R-Line

Passat R-Line

Sportovně koncipovaný Passat R-Line můžete mít za cenu od 964 900 Kč. K výbavové linii Elegance jsou přidány pakety R-Line Exteriér a Interiér. Sportovní vzhled dodávají vozu 18 palcová kola z lehké slitiny společně s nárazníky a rozšířenými bočními prahy R-Line a mnoha dalšími prvky. Identitu této modelové varianty prozrazuje také logo R-Line na masce chladiče. Sportovní atmosféru v interiéru vytváří bezpočet elegantních detailů, zdobených často logem R-Line, včetně ocelových prahových lišt, multifunkčního sportovního volantu, sportovních sedadel, sportovních pedálů a ozdobného obložení z hliníku.

Passat AlltrackPassat Alltrack

Passat Alltrack

Nový Passat Alltrack začíná na cenách od 1 117 900 Kč a vychází z výbavové linie Elegance. Sází však na robustnost, podobně jako populární SUVéčka. A stejně jako SUV disponuje i technikou pro jízdu v nenáročném terénu, ať se jedná o trvalý pohon všech kol 4Motion, speciální režim Offroad, vyšší světlou výšku, specifické nastavení podvozku, spodní ochranný kryt motoru nebo asistenta pro sjíždění strmých svahů.

Passat GTEPassat GTE

Passat GTE

Modernizovaný Passat GTE můžete pořídit za cenu od 1 126 900 Kč. Je k dispozici v obou karosářských verzích, přičemž jeho externě nabíjitelný hybridní pohon je spojením elektromobility a konvenčního pohonu se spalovacím motorem.

Neomezenou mobilitu zaručuje zážehový motor 1.4 TSI. Druhým zdrojem hnací síly je elektromotor, napájený sadou lithium-iontových akumulátorů. S celkovým výkonem hybridní soustavy 160 kW/218 k můžete vychutnávat sportovní dynamiku, zatímco v režimu výhradně elektrického pohonu ujedete až 57 km s nulovými lokálními emisemi.

interiér inovovaného Passatuinteriér inovovaného Passatu

Motorizace

Inovovaný Passat dostal do vínku tři zážehové a tři vznětové motory s výkony od 110 do 200 kW. V závislosti na motoru jsou k dispozici přímo řazené nebo automatické převodovky a pohon předních nebo všech kol.

interiér Passatu Alltrackinteriér Passatu Alltrack

Vstupní cena modelu Passat Limuzína Business 1.5 TSI Evo se 110 kW a s přímo řazenou převodovkou činí na 750 900 Kč. Ještě prostornější kombi Variant vyjde na 777 900 Kč. Ceny vznětových verzí začínají od 815 900 Kč, respektive 842 900 Kč při pohonu 2.0 TDI Evo s 110 kW.

interier Passatu R-Lineinterier Passatu R-Line

Při uvedení inovovaného modelu Passat na český trh jsou k mání zajímavé akční pakety Comfort, Media I, Media II a Technik s cenovým zvýhodněním až 30 %. Cestu za volant nového Passatu usnadní také zvýhodněné financování v rámci akční úvěrové nabídky Volkswagen+ Úroky u ledu.

Zdroj foto: Volkswagen

Článek Volkswagen uvádí na český trh modernizovaný Passat byl publikován 23. září 2019 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...