Autoservis, v němž víte, kolik za opravu zaplatíte

Autoservis, v němž víte, kolik za opravu zaplatíte

Jistě to znáte. Nepojízdné auto, vy sotva tušíte, co s ním může být v nepořádku. Tak ho dopravíte do vašeho servisu či ke známému opraváři, kde vám slíbí, že se na to podívají. Když si pár dní poté přijdete svůj vůz vyzvednout, nestačíte se divit, kolik jste za opravu zase zaplatili.

Předem znáte cenu i čas opravy

V autoservisu Jihlava to tak není. Poté, co se svým automobilem do opravny aut dorazíte, dočkáte se rychlé diagnostiky problému a dozvíte se, kolik asi za opravu celkem zaplatíte. Pracovníci autoservisu vám vysvětlí, co vše bude potřeba na vašem vozidle udělat, co se musí nakoupit a jak dlouho asi vše bude trvat. Výsledkem jsou pro vás dvě jasné informace. Co nejpřesnější možná cenová kalkulace včetně cen použitého materiálu, náhradních dílů a práce a přibližný čas, kdy budete mít auto zase funkční.

Nechte si auto vyzvednout doma či v práci

Někdy se vám může stát, že dopravit auto do servisu pro vás není možné. Buď je nepojízdné, nebo vy sami nemáte čas. V opravně aut v Jihlavě si můžete domluvit, že vám její pracovníci automobil vyzvednou, kdekoliv budete chtít. Stejně to funguje i při vrácení zpět po opravě. Podle závažnosti opravy za tuto službu nezaplatíte více než 300 Kč.

Běžné i náročné opravy automobilů všech značek

V autoservisu HUSTÁK CZ s.r.o. se věnují kompletní opravě automobilů. Nezáleží, jestli jezdíte ve dvacet let staré škodovce nebo téměř novém Passatu. Poradí si zde s náhlými opravami po nehodě, zvládají opravy brzd a rozumí i elektronice nových vozidel. Samozřejmostí jsou plánované služby, jako například přezutí kol, výměna kapalin, olejů apod. Pokud se neradi trápíte s STK, přepisem automobilu či jeho registrací, vyřeší za vás i tyto administrativní úkoly. Když se vám tak porouchá auto na Vysočině nebo zde hledáte svůj nový autoservis, navštivte www.servis.hustak.cz.

Článek Autoservis, v němž víte, kolik za opravu zaplatíte byl publikován 18. ledna 2020 v 00.15 v rubrice Informace. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...