TOP tipy na střešní boxy a nosiče kol, které budou sloužit dlouhá léta

TOP tipy na střešní boxy a nosiče kol, které budou sloužit dlouhá léta

Jaký střešní box nebo nosič na kolo zvolit, aby balení na dovolenou proběhlo v pohodě a bez zbytečného stresu? Prošli jsme za vás nabídku a připravili 3 tipy na opravdu kvalitní střešní boxy a 3 tipy na nosiče kol na tažná zařízení.

Dovolená nebo prodloužený víkend se blíží a už teď přemýšlíte, jak a jestli se vejdete do auta? Řešením jsou střešní boxy a nosiče na kola. Jenže nabídka je takřka nekonečná a ve výběru je snadné se ztratit.

3 tipy na kvalitní střešní boxy

Střešní box je elegantním řešením, jak efektivně zabalit nejen na letní dovolenou. Před výběrem byste si měli položit otázku, jak velká zavazadla budete přepravovat – a zvolit box přibližně o 10 cm větší. Dále byste měli nákup boxu přizpůsobit tomu, jestli jej budete využívat také v zimě, například na přepravu lyží a snowboardů.

Hakr Magic 320

Praktický, skladný a lehký box s objemem 320 litrů je nejprodávanějším boxem českého výrobce Hakr. Do boxu se vejde v létě kočárek a v zimě až 4 páry lyží do délky 175 cm. Box se navíc hodí i pro menší vozy.

Neumann Adventure 205 Antracit

Česká značka Neumann je sázkou na jistotu. Tento box potěší objemem 460 litrů – což z něj dělá ideálního parťáka na rodinnou dovolenou. Nechybí ani centrální zamykání a oboustranné otevírání.

Thule Force XT L Black

Boxy Thule jsou zárukou kvality a zaujmou také vytříbeným designem. Do tohoto boxu s objemem 450 litrů a nosností 75 kg pohodlně zabalíte jak v létě, tak v zimě. Navíc splňuje ty nejpřísnější evropské bezpečnostní normy.

3 tipy na nosiče na kol na tažné zařízení

Nosiče kol na tažné zařízení jsou nejpohodlnějším způsobem, jak přepravovat kola. Výběr nosiče se odvíjí v první řadě od toho, kolik kol plánujete přepravovat a také od jejich váhy. Například elektrokola jsou těžší, čemuž je třeba přizpůsobit nosnost.

Hakr Trip 2 TOP

Tento nosič je nejvyšším modelem v řadě nosičů kol Trip. Nosič je uzpůsobený na 2 jízdní kola a při použití adaptéru zvýšíte kapacitu na 3 kola. Potěší vás jednoduchá manipulace, navíc nosič umožňuje snadný přístup do kufru auta.

Menabo Race 4

Italský nosič disponuje nosností až 60 kg a převeze dokonce 4 jízdní kola, což z něj dělá ideálního pomocníka při cestování s rodinnou. Nosič na tažné zařízení potěší také robustní konstrukcí, která vydrží i nešetrné zacházení.

Thule VeloSpace XT 2

Univerzální nosič renomované značky Thule si poradí kromě klasických jízdních kol také s elektrokoly nebo širokými horskými koly. Nosič potěší stabilitou, variabilitou a snadnou manipulací. Po přidání adaptéru můžete zvýšit kapacitu na 3 kola.

Chtějte kvalitu. Poruchové boxy a nosiče umí dovolenou znepříjemnit

Nabídka střešních boxů a nosičů na kola čítá stovky produktů. V článku jsme se zaměřili na renomované značky, u kterých se můžete spolehnout, že prošly bezpečnostními testy a nerozsypou se uprostřed dovolené nebo ihned po skončení záruční doby. Všechny doporučované boxy a nosiče naleznete v e-shopu filsonstore.cz.

Článek TOP tipy na střešní boxy a nosiče kol, které budou sloužit dlouhá léta byl publikován 19. května 2020 v 17.30 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...