Koupě auta online? S Das WeltAuto je to možné!

Tagy:  Das WeltAuto, auto, vůz, prodej online

Sponzorované odkazy:

Koupě auta online? S Das WeltAuto je to možné!

Das WeltAuto, což je program prodeje ojetých vozů, pokračuje v prodeji i v období přísných restriktivních opatření proti šíření koronaviru. Zájemci o prověřené ojeté vozy si mohou s vybranými prodejci domluvit videoprezentaci vyhlédnutého vozu a zakoupení online.

„Přehledné webové stránky se snadným vyhledáváním v kompletní nabídce ojetých vozů patří již řadu let mezi klíčové prodejní nástroje značky Das WeltAuto,“ říká Miroslava Cimrová, vedoucí divize Das WeltAuto společnosti Porsche Česká republika. „Jejich význam nyní po uzavření provozoven ještě více vzrostl. Kromě toho otvíráme pro naše zákazníky další kanály pro on-line komunikaci, které v rámci systémových limitů nahrazují osobní návštěvu prodejce. Používáním rozmanitých platforem vycházíme vstříc nejrůznějším požadavkům. Das WeltAuto se tak i v této oblasti důsledně drží proklientského přístupu a nabízí individuální řešení podle přání zákazníka. Toto všechno samozřejmě za dodržení nejpřísnějších hygienických opatření, protože zdraví naších zákazníků a kolegů ze sítě Das WeltAuto je vždy naší prioritou.“

Prodávat i v době pandemie

Uzavření provozoven Das WeltAuto, nařízené vládou České republiky v rámci boje pro onemocnění COVID-19, neznamená kompletní přerušení prodeje ojetých vozů. Vybraní prodejci, kteří díky své velikosti disponují potřebným technickým zázemím i personálním obsazením, jsou na tuto variantu důkladně připraveni a jsou schopni realizovat prodej ojetého vozu on-line od prezentace vozidla přes uzavření smlouvy až po následné předání vozidla.

Jak to probíhá?

Obvykle rozsáhlou fotodokumentaci nabízených vozů může na přání zákazníka doplnit videoprezentace ojetého vozu prostřednictvím komunikačních platforem Skype, Teams, WhatsApp nebo FaceTime. Zákazníci tak v přímém přenosu uvidí i nejmenší detaily příslušného vozu a mohou klást prodejci dotazy ohledně technického stavu vozu, jeho historie, možností financování, nabídky příslušenství a podobně. Po uzavření kupní smlouvy vyřídí prodejce všechny nezbytné úřední úkony včetně registrace vozidla a jeho předání zákazníkovi na základě individuální dohody na dohodnutém místě.

O Das WeltAuto

Das WeltAuto je globálním programem prodeje ojetých vozů primárně značek koncernu Volkswagen s centrální podporou. Na českém trhu si mohou zákazníci vybírat z široké nabídky několika tisíc prověřených, kvalitních a spolehlivých ojetých automobilů nejen koncernových značek. Nákup a prodej ojetého vozu v síti Das WeltAuto je přitom plně srovnatelný s nákupem nového vozu u autorizovaných prodejců díky důkladně školeným prodejcům a nadstandardním zákaznickým službám, mezi něž patří minimálně roční záruka od data prodeje (do 5 let stáří a nájezdu 150 000 kilometrů s ověřeným stavem na základě podrobné technické prohlídky).

Zdroj foto: Das WeltAuto

Článek Koupě auta online? S Das WeltAuto je to možné! byl publikován 6. listopadu 2020 v 10.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...