Vaše BMW si zaslouží specializovaný servis

Vaše BMW si zaslouží specializovaný servis

Drahá kvalitní auta si určitě zaslouží prémiovou péči. Můžete se sice pokusit o domácí servis, ale pokud nepatříte k fanouškům značky BMW a nemáte nastudovanou spoustu informací, vaše auto určitě více ocení cestu do profesionálního servisu.

Jestliže se bavíme o profesionálním servisu, máme samozřejmě na mysli takový, který se přímo specializuje na značku BMW. A přesně tím je pražský servis AUTOPLUS Praha.

Správná volba pro vaše BMW/MINI

AUTOPLUS Praha funguje jako servis BMW Praha již od roku 1994. Zvládne opravit i auta dalších značek, avšak specializuje se výhradně na BMW/MINI. Na tyto vozy má vybavení, a především s nimi má obrovské zkušenosti. Vlastní originální diagnostiku BMW, dokáží zajistit originální, ale také velmi kvalitní alternativní náhradní díly podle toho, jak si budete přát. Auta se snaží opravovat, nikoliv pouze vyměňovat celé drahé komponenty. Díky tomu se vám dostane servisu za příznivou cenu.

Stavte se na záruční i pozáruční opravu

V AUTOPLUS Praha zvládnou veškeré záruční i pozáruční opravy. Samozřejmostí jsou pro ně běžné úkony jako přezutí letních a zimních pneumatik či kontrola tlaku v pneumatikách. Pokud doma pneu nemáte kam dát, lze se dohodnout na uskladnění přímo u nich. Provádí lakýrnické a klempířské práce, vymění vám autosklo, namontují tažné zařízení, připraví vozidlo na STK+ME.

Váš partner v případě potíží

Autoservis vlastní svou odtahovou službu, takže pokud se někdy ocitnete v nesnázích, víte, kam zavolat. Mají připravený náhradní vůz k zapůjčení za příznivou cenu. Náhradní vozy jsou havarijně pojištěny, mají dálniční známku, jsou ve vynikajícím stavu a dostanete je s plnou nádrží, takže můžete plynule pokračovat v cestě.

Klienti si chválí zejména ochotu mechaniků, drtivá většina z nich do servisu míří opakovaně. I pro auto je lepší, když se o něj stará jeden mechanik.

Článek Vaše BMW si zaslouží specializovaný servis byl publikován 1. listopadu 2022 v 00.00 v rubrice Auta. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...