Nové Suzuki Vitara: V prodeji právě teď!

Nové Suzuki Vitara: V prodeji právě teď!

Do dealerské sítě Emil Frey dorazila nejnovější generace crossoveru Suzuki Vitara. Všestranný vůz přijíždí s řadou novinek a moderních prvků elektronické a bezpečnostní výbavy, ale nezapomíná i na kvalitní konstrukci a mechanickou bytelnost. Na trh jde s dvojicí motorů, benzínová i dieselová jednotka se vyznačují velmi nízkou spotřebou a vysokou mírou kultivovanosti. Zákazník může volit ze čtyř úrovní výbavy, vybrat si model s pohonem všech kol Allgrip a v dohledné době bude Vitara k mání i s automatickou převodovkou.

Váš styl, vaše volba

Zákazník dnes očekává možnost personalizace vlastního vozu. Vitara nabízí dva pakety, díky kterým si ji přizpůsobíte dle svého vkusu. Sada Urban zahrnuje rámeček mlhových světlometů, ozdobné lišty dveří a střešní spoiler, drsně vypadající paket Outdoor zahrnuje odlišný rámeček mlhovek, překrytí předního a zadního nárazníku, matné lišty dveří a kryt nakládací hrany. Za drobný příplatek si můžete objednat mřížku chladiče a boční ozdobné mřížky v černé nebo bílé barvě. Interiér nové Vitary se dá oživit lakovanými panely palubní desky, středové konzoly, řadící páky či volantu, na výběr je také několik provedení palubních analogových hodin.

Moderní technika, jízda bez starosti

Pohon všech kol 4×4 Allgrip je dostupný už od prvního stupně výbavy Comfort. Nevyžaduje žádné speciální ovládání, v základním režimu Auto přenáší sílu na ta kola, která ji aktuálně potřebují. Nastavení Sport změní reakce plynového pedálu a zajistí jeho lepší odezvu, zásahy stabilizačního systému ESP jsou omezeny pro co nejvyšší požitek z dynamické jízdy. Jízdní mód Lock rovnoměrně rozdělí hnací sílu mezi přední a zadní kola, je optimalizovaný pro výjezdy z hlubokého sněhu či písku. Poslední nastavení Snow je pak ideální na kluzký povrch, aktivně předchází smyku a vylepší reakce stabilizace ESP. Vitara je také vybavena asistenty pro sjíždění i vyjíždění kopců a moderním radarovým tempomatem s funkcí automatického nouzového brzdění. Palubní systém se sedmipalcovým dotykovým displejem je možné připojit k mobilnímu telefonu a využívat jeho aplikace. Prodej nové Vitary startuje právě teď, vydejte se pro ni do autosalonu Emil Frey (Praha 5 – Stodůlky, Pekařská 5) a přesvědčte se o jejích kvalitách na vlastní oči.

Nové Suzuki Vitara:

  • Benzínový motor 1,6 VVT, výkon 120 koní, spotřeba 5,3 – 5,6 l/100 km
  • Naftový motor 1,6 DDiS, výkon 120 koní, spotřeba 4,0 – 4,2 l/100 km
  • K dispozici s pohonem všech kol a automatickou převodovkou
  • Objem zavazadlového prostoru 375 – 1120 litrů
  • Radarový tempomat, automatické brzdění, inteligentní režimy pro jízdu v terénu

Článek Nové Suzuki Vitara: V prodeji právě teď! byl publikován 1. května 2015 v 22.45 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...