Hravá aplikace do auta pro děti od Škody

Tagy:  aplikace, Little Driver, děti, Škoda

Sponzorované odkazy:

Hravá aplikace do auta pro děti od Škody

Škoda vyvinula zajímavou a pro děti vezoucí se v autě atraktivní aplikaci k zabavení a zároveň učení. Malý řidič od Škody bude bavit každého.

Aplikace Škoda LittleDriver mohou děti sedící na zadním sedadle se svým tabletem napodobovat chování řidiče. Díky rozhraní Škoda SmartGate jsou pro tuto aplikaci k dispozici reálná data vozu. SmartGate je aktuálně v nabídce pro modely Fabia, Octavia, Rapid, Rapid Spaceback, Yeti a Superb.

aplikace Škoda LittleDriveraplikace Škoda LittleDriver

Aplikace malý řidič (LittleDriver) je interaktivní formou zábavy. Umožňuje dětem opakovat chování skutečného řidiče a bude-li správné, sbírat za to body. děti mohou řídit, přidávat plyn, odbočovat a brzdit. Zkrátka vše, co řidič za volantem vozu, v němž se vezou a to v reálném čase dělat i na svém tabletu. Aplikace je primárně určena pro děti ve věku od devíti do dvanácti let.

Ve spojení s rozhraním SmartGate je aplikace Škoda LittleDriver propojena se systémem infotainmentu a nabízí přístup ke skutečným datům vozidla. V grafické podobě se na tablet přenáší parametry rychlosti, stavu paliva v nádrži, stavu brzd či tlak oleje a malý řidič si s LittleDriverem prožívá vlastní virtuální jízdu.

interaktivní a zábavná – to je Škoda LittleDriverinteraktivní a zábavná – to je Škoda LittleDriver

Během hry se dítko cítí téměř stejně, jako kdyby sedělo za volantem skutečného vozu, k čemuž přispívá realistický zvuk startujícího motoru, nebo vypnutí motoru po zaparkování. Za správné chování během virtuální jízdy bude hráč po ukončení jízdy odměněn body. Tyto body může následně využít pro sestavení vlastního virtuálního vozu značky Škoda a v aplikaci Škoda LittleDriver konfigurovat.

Vytváření vozů je zábavné, pestré a atraktivní. Celkem je možno nakonfigurovat až deset vozů, když tou špičkou je studie kupé Škoda VisionC, anebo legendární kabriolet Škoda Felicia z roku 1960 a současná Škoda Octavia RS. Díte si může vybrat ze čtyř náhledů vozu, dvou výbavových verzí, sedmi barev, tří designů kol a tří druhů polepů.

s LittleDriverem je možno nakonfigurovat až deset vozůs LittleDriverem je možno nakonfigurovat až deset vozů

Škoda LittleDriver učí i bezpečnosti – správné chování v silničním provozu s bonusovými body, anebo interaktivní učení s pravidly silničního provozu s deseti rubrikami, kde mohou odpovídat na dotazy, týkající se bezpečnosti. Přitom mají okamžitou zpětnou vazbu a jakmile odpoví nesprávně, čeká je lekce teoretické přípravy.

Aplikace Škoda LittleDriver je zdarma ke stažení na internetu pro tablety kompatibilní s iOS a Android.

Zdroj foto Škoda Auto

Článek Hravá aplikace do auta pro děti od Škody byl publikován 11. listopadu 2015 v 00.00 v rubrice Novinky, Auta, Značky aut a Doplňky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...