Nová žihadla od Škodovky válcují motosvět

Tagy:  Nová Fabia, Škoda Fabia Combi, Nový Superb, Nový Superb Combi

Nová žihadla od Škodovky válcují motosvět

Když se řekne škodovka, těm dříve narozeným se vybaví Tatra, Škoda 120 a Škoda 100 a mladší ročníky budou mít na mysli soudobější motokousky. Ať už si představujete jakékoli vozy značka Škoda, faktem zůstává, že tak jako v minulosti, stejně i dnes nová žihadla od škodovky válcují motosvět.

A není divu, vždyť letos v prosinci škodovka slaví 120. výročí založení společnosti Škoda Auto a k tomu ještě 110 let výroby automobilů v Mladé Boleslavi. Je neuvěřitelné, že první legendární vůz Laurin & Klement Voiturette A. představili zakladatelé firmy – Václav Laurin a Václav Klement, na sklonku října roku 1905.

Nová Škoda FabiaNová Škoda Fabia

A právě díky tomuto „double“ jubileu, Škoda Auto uvedla na trh akční varianty „Edition“ pro modelové řady Škoda Fabia, Rapid, Octavia a Yeti. A od konce května letošního roku jsou také všechny modely značky Škoda sériově vybaveny nejmodernějšími koncernovými benzinovými motory konstrukčních řad EA 211/EA 888 nebo naftovými motory TDI se vstřikováním common rail řady EA 288, a to včetně systému Start-Stop, s rekuperací brzdné energie a splňujícími normu EU6.

Ano, a očividně za své vozy sklízí uznání Škoda Auto i dnes. Svědčí o tom četné úspěchy na výstavách, v testech bezpečnosti a designu. A hojně prodávané generace mnoha modelů jsou toho důkazem.

Nový Škoda SuperbNový Škoda Superb

V současnosti jsou hitem mototrhu hned čtyři kousky od Škodovky. Novou Škoda Fabia není nutno nějak zvlášť představovat. A její objemnější sestru novou Škoda Fabia Combi také ne. Mocnou dvojku Fabií doplňuje ještě trendy model Fabia Combi ScoutLine – stylovka v originálním offroadovém kabátku, o níž jsme nemohli již dříve nenapsat.

Škoda Fabia CombiŠkoda Fabia Combi

Ale nejen velmi oblíbené modely Fabií dnes u řidičů frčí. Hitem jsou i další dvě elegantní a cool škodovky – nový Superb a opět jeho mírně objemnější brácha nový Superb Combi. I tenhle elegán mezi vozy dostal na našem motowebu prostor, když započala výroba tohoto krasavce v Kvasinách.

Škoda Superb CombiŠkoda Superb Combi

Máte li zálusk na některý z těchto vozů značky Škoda, k mání je jejich celá sestava v Auto Poly, kde si můžete celou skvadru nejen dobře prohlédnout a poradit se o nich s profesionály, ale i objednat testovací jízdu s vybraným vozem – online nebo telefonicky. Ať již potřebujete větší prostor ve verzi Combi, nebo chcete novou stylovku, vyzkoušejte si jízdu v novinkách od Škody. Máte v nich na výběr komfort a eleganci, nebo praktičnost a styl.

Zdroj foto: Auto-poly.cz

Článek Nová žihadla od Škodovky válcují motosvět byl publikován 1. listopadu 2015 v 22.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...

Tagy

Doporučujeme

Ušetřete až 75 % z ceny povinného ručení. Kalkulačka povinného ručení vám najde ty nejlepší ceny na trhu.