Tajemství správných dárků

Tagy:  jetpack, jízda ve Ferrari, adrenalinové zážitky

Tajemství správných dárků

Dárek. Věc, která nám často dělá starosti. Nejenom mezi kamarády a přáteli, ale i v nejbližší rodině. Nevíme totiž často moc přesně, jaký dárek pořídit, a obáváme se, že se netrefíme do gusta obdarovaného. Jak z toho ven?

Darovat něco, co by potěšilo, není zas tak jednoduché. Obzvláště když moc neznáme gusto příjemce dárku, anebo se nám zdá, že má vše co potřebuje a nic mu nechybí. Ale věřte, že to tak vypadá jen z prvního pohledu, a lidé touží po mnohém.

Jak na dárek?

Obvyklá je trojka – kytice, bonboniéra a něco k tomu. To je varianta pro ženy. U mužů se kytka zaměňuje většinou za láhev něčeho dobrého, ale bonboniéra je i u nich vítána, protože nejen ženy, ale i muži rádi mlsají. Ale co by mělo být „to něco“ do třetice?

Tradice versus neobvyklost

Může to být obligátní peníz v obálce, který se v dnešní době velmi rozšířil. S tímto typem dárku nemusíte řešit co pořídit, on si to vyřeší obdarovaný potom sám. Jenže mnohými je tento způsob dárku považován za takový dárek – nedárek. Druhou možností je zjistit, co by obdarovaný potřeboval – do garderoby, kosmetiky, nebo pro bydlení, případně ke svým koníčkům.

A pokud je koníčkem sport, či kutilství, máte vystaráno. Tady se vždy najde něco, co lze pořídit. Pokud je koníček nějaký akční, můžete darovat nejen kousek něčeho potřebného, ale třeba i emoce a zážitek. Takový adrenalinový dárek dnes potěší mnohé akční jedince. A nemusí to být pouze dárek, lze si takto i osobně splnit dosud neproměněný sen – zážitek, situaci a prožitek, který se jen tak nezapomíná.

Ať to bude dárek někomu, nebo vaše osobní tužba, i mezi adrenalinovými zážitky máte na výběr z mnoha nejrůznějších možností. Parádním dárkem je létání nad vodní hladinou – tzv. jetpack. Nezvyklá aktivita vymykající se tak trochu přírodním zákonům, udělá jistě velikou radost a dodá potěšení z nezvyklé činnosti. Létat by chtěl umět asi každý z nás, to by byla paráda. A létání nad vodní hladinou, která jistí mnohem měkčí dopad než na klasické zemi, vám to může splnit.

Mezi množstvím zážitkových možností, se skví ještě jedna atraktivní aktivita. Je to jízda ve Ferrari, díky níž se z muže stane opět malý kluk, a z ženy holčička, plnící si svůj dávný sen. Zkrátka nadšenci sporty aut a jízdy v nich si přijdou na jistě své a automobilový zážitek – jízda ve Ferrari 458 Italia je nadchne.

A co vy? Víte vždy, co svým milovaným, přátelům, kolegům, nebo vůbec nejbližším lidem darovat?

Kompletní nabídku adrenalinových dárků najdete na adrese http://www.firmanazazitky.cz/…inove-darky/.

Zdroj foto: Firmanazazitky.cz

Článek Tajemství správných dárků byl publikován 14. května 2016 v 23.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...