Opel Grandland X: Nový crossover kompaktní třídy

Tagy:  Opel Grandland X. Opel Grossland X, Opel Mokka X, 2017

Sponzorované odkazy:

Opel Grandland X: Nový crossover kompaktní třídy

Opel svůj repertoár modelů X pěkně načnul již s Mokka a Croslandem. Nyní do trojky přibude Grandland X.

Nedávno Opel odtajnil název dalšího modelu řady X. Je jím crossover kategorie C-CUV. Nový Opel Grandland X bude větším bráškou Opelu Crossland X. Oba jsou to zcela nové crossovery (CUV). A oba přijdou na trh ve stejném roce – v tom příštím, s číslovkou 2017.

Tyto dva Opely jsou kombinací svěžího a atraktivního designu SUV vozů, a jako vždy jim Opel dodává špičkovou jízdní dynamiku. Opel Grandland X bude parťákem do aktivního životního stylu každého (nejen) milovníka značky Opel. Je pohledný, díky vyvýšeným sedadlům je z něj výborný výhled do všech stran, velmi dobře se do něj nastupuje i z něj vystupuje, a k dobru má spoustu místa pro pasažéry i zavazadla. Design vozu je kombinací robustní kapotáže s elegantními prvky, střihnutý komfortem a praktičností.

Grandland X je posilou třídy kompaktních vozů, kde doplní úspěšnou Astra a nedávno uvedenou sedmimístnou Zafiru. Samotný název modelu dává vědět, že je to Grand i na cestách.

Nový Opel Crossland X vstoupí do svého B-segmentu v prvním pololetí roku 2017, a Opel Grandland X zamíří do segmentu o stupeň vyššího, zákazníci se na tento model mohou těšit na podzim roku 2017.

Mrkněte na video upoutávku automobilky.

Zdroj foto a video: Opel

Článek Opel Grandland X: Nový crossover kompaktní třídy byl publikován 6. prosince 2016 v 17.00 v rubrice Auta a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...