Stěhujete se? Půjčte si dodávku!

Tagy:  půjčovna dodávek, stěhování, Mercedes Benz, limit

Stěhujete se? Půjčte si dodávku!

Jsou chvíle, kdy člověku prostě osobní auto nestačí. Typickým příkladem je stěhování. To, co by člověk stěhoval osobním autem měsíc a stejně by neodvezl všechno, se mu do dodávky vejde naráz. Jedná se o úsporu času, peněz a konec konců i vlastních sil.

Dříve populární pronájem „stěhováků“ vytlačuje jiné, pro mnohé příjemnější řešení – půjčovna dodávek. Stačí pár stovek a člověk může spojit příjemné s užitečným. To první znamená radost s jízdy s novým vozem (obvykle nejsou tyto vozy starší než tři roky), ostatně i řídit dodávku je pro většinu motoristů nevšední zážitek, a užitečné je, že za den přestěhuje klidně celý byt. Pokud tedy nejde o bohatě vybavený 4 + 1 a majitel nemá čas jen odpoledne od čtyř hodin do sedmi.

Často stačí i řidičské oprávnění sk. B, solidní půjčovny ale požadují nějaký čas praxi, obvykle alespoň rok. Je to pochopitelné a bezpečnější hlavně pro motoristu, který si „velké auto“ chce půjčit. Ostatně i ostřílený motorista bývá první kilometry za volantem dodávky dost nesvůj – sedí vysoko, nevidí kapotu, motor má v podstatě pod sebou a když se k tomu přidají poslední trendy moderních vozů jako start-stop systém, tempomat nebo přisvětlování do zatáček, může to znamenat parádní zážitek. Ale také průšvih, když řidič přecení své schopnosti.

Půjčte si auto i s řidičem

Pro někoho může být problém, že postel nebo stůl prostě sám do auta nedostane. I v tomto případě ale existuje řešení – stačí půjčit si dodávku s řidičem, který pomůže i se stěhováním. A zatímco v nákladovém prostoru budete mít sbalený třeba celý pokoj v pár krabicích od banánů, můžete svěřit řízení vozu a sami relaxovat v pohodlné sedačce spolujezdce. Tato varianta se hodí i v situaci, kdy je potřeba přestěhovat opravdu hodně velký byt – třeba na Iveco Eurocargo je potřeba řidičský průkaz skupiny C a jen už kdekdo nemá.

Mercedes Benz Vito nabízí skvělou možnost pro dovolenou v devíti lidech. Foto: www.maxiauto.czMercedes Benz Vito nabízí skvělou možnost pro dovolenou v devíti lidech. Foto: www.maxiauto.cz

Pozitivní je, že kvalitní půjčovna nabízí auta i s dálniční známkou a pojištěná, často po celé Evropě. Pak není problém vydat se s dodávkou ani na dovolenou. Taková týdenní zápůjčka vozu Mercedes Benz Vito – Bus 8+1 vyjde s limitem 400 km denně ani na dva tisíce za den. V devíti lidech jsou to dvě stovky na osobu, jen stěží budete hledat levnější dopravu na cestování po komfortní sousedních státech.

Proto, ať už budete stěhovat nebo plánovat dovolenou s přáteli, berte v úvahu půjčovny dodávek. Vyplatí se to.

Článek Stěhujete se? Půjčte si dodávku! byl publikován 10. března 2017 v 18.30 v rubrice PR články. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Tagy

Doporučujeme

Ušetřete až 75 % z ceny povinného ručení. Kalkulačka povinného ručení vám najde ty nejlepší ceny na trhu.