Kodiaq RS: kousek novinky odhalen

Tagy:  Kodiaq RS, SUV, Škoda Auto, model motor, prvky

Sponzorované odkazy:

Kodiaq RS: kousek novinky odhalen

Škoda Auto odhaluje další podrobnosti o svém novém a vysoce výkonném SUV, modelu KODIAQ RS. Nový sportovní SUV bude mít svou premiéru letos na říjnovém automobilovém veletrhu v Paříži.

Automobilka potěší své fandy novým modelem Škoda Kodiaq RS. Před oficiální světovou premiérou automobilu na říjnovém autosalónu v Paříži, vypustil do světa český výrobce Auto Škoda další fotografie modelu.

kola z hliníkové slitiny Xtreme značky KODIAQ RS mají červené brzdové třmenykola z hliníkové slitiny Xtreme značky KODIAQ RS mají červené brzdové třmeny

První RS SUV značky zaujme na první i druhý pohled. Čím?

  • především černými akcenty
  • 20 palcovými hliníkovými koly
  • zadními tvarovanými koncovkami
  • reflektorem, který se rozprostírá po celé šířce auta
křídlo zrcadla a okenní rámy jsou standardně dodávány ve vysokém leskukřídlo zrcadla a okenní rámy jsou standardně dodávány ve vysokém lesku

SUV Kodiaq RS má sílu ve vznětovém motoru o výkonu 176 kW/240 k. Jeho potenciál je však skryt také za sportovním a elegantním designem, který vyniká vysokým leskem černých prvků a 20 palcovými hliníkovými koly Xtreme. SUV model Kodiaq RS nabízí své dynamické ambice v plné parádě.

Jakými?

  • nápadná mřížka chladiče
  • střešní lišty
  • okenní rámy
  • křídlová zrcátka
i mžížka je leskle čená a s logemi mžížka je leskle čená a s logem

Záď je sportovně laděna dvěma viditelnými koncovkami výfuku pod nárazníkem a reflektorem, který se rozprostírá po celé šířce vozu – což je charakteristický a typický rys všech modelů Škoda RS.

Škoda Kodiaq RS je prvním vozem v historii Škoda, kde je ve standardu nabízena jízda na 20 palcových kolech. Červené brzdové třmeny sedící na 17 palcových brzdových kotoučích jsou jasně viditelné díky kolečkům z hliníkové slitiny Xtreme.

zadní část SUV má dvě viditelné koncovky výfuku a typický reflektor RSzadní část SUV má dvě viditelné koncovky výfuku a typický reflektor RS

Pro tuto kombinaci sportovnosti a výkonu se SUV s pohonem všech kol jednoznačně vyčlení a vynikne coby nejpozoruhodnější kus modelové řady Škoda. Nové logo RS je rovněž debutem značky a výkonného SUV. „V“ jež evokuje vítězství, je stále ještě před známými iniciály RS, ale nyní je vyvedeno v červené barvě na mřížce chladiče a na zadní straně.

První SUV značky RS bude oslavovat svou světovou premiéru na pařížském autosalónu v roce 2018 v říjnu.

Zdroj foto: Škoda Auto

Článek Kodiaq RS: kousek novinky odhalen byl publikován 22. září 2018 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...