Kia e-Niro s Robertem de Niro

Tagy:  Kia e-Niro a Robert De Niro

Sponzorované odkazy:

Kia e-Niro s Robertem de Niro

Kia e-Niro v provedení pro Evropu byla letos odhalena na autosalonu v Paříži. Model patří k prvnímu čistě elektrickému crossoveru značky Kia.

S jízdním dosahem až 485 km na jedno nabití, respektive až 615 km ve městě, bude první elektrický crossover Kia po zahájení evropských prodejů koncem roku 2018 jedním z nejschopnějších vozů na silnicích.

Pro model e-Niro je k dispozici lithium-iont polymerový akumulátor se zvýšenou kapacitou 64 kWh, resp. standardní modul o kapacitě 39,2 kWh s dojezdem až 312 km při nulových emisích. Po připojení e-Nira k rychlodobíjecí stanici o výkonu 100 kW se modul o kapacitě 64 kWh dobije z 0 na 80 % za pouhých 54 minut.

Nové e-Niro se připojí ke stávající modelové řadě Niro HEV a PHEV. A aby byl model úspěšný dělá automobilka, co může. Třeba kampaň, kterou nyní Kia spouští v Evropě na tento elektrický crossover má exkluzivní tvář v podobě herce a dvojnásobného držitele Oscara Roberta De Niro.

Příznačné, že? De Niro propaguje model e-Niro. Kia e-Niro překonává překážky bránící v pořízení elektromobilu, protože díky dlouhému jízdnímu dosahu, nulovým emisím a stylovému designu crossoveru s vysokou užitnou hodnotou bude mít na to stát se oblíbencem.

Robert De Niro jakožto ambasador nového elektromobilu Kia v seriálu televizních, tiskových a digitálních reklam poukáže na schopnosti modelu e-Niro překonávat překážky bránící v pořízení elektromobilu.

Partnerská spolupráce automobilky Kia s De Nirem bude postavena na nenapodobitelném charakteru uvedeného herce a jeho smyslu pro humor ve snaze upozornit na četné výhody modelu e-Niro – což je dlouhý dojezd 485 km na elektřinu, špičkové funkce infotainmentu, technologie pro zpětné získávání energie a jedinečný design crossoveru.

Celoevropská reklamní kampaň na e-Niro s Robertem De Nirem v hlavní roli, připravená společností Kia Motors Europe ve spolupráci s reklamní agenturou Innocean Worldwide Europe, je spouštěna právě nyní – v listopadu 2018.

Zdroj foto: Kia

Článek Kia e-Niro s Robertem de Niro byl publikován 17. listopadu 2018 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...