Ikonický Renault Talisman jde do prodeje

Tagy:  Renault Talisman, prodej, inovativní, asertivní design

Sponzorované odkazy:

Ikonický Renault Talisman jde do prodeje

Na sklonku letošního roku bude v Evropě zahájen prodej velkého sedanu od Renaultu se symbolickým přízviskem Talisman. Talismanem od Renaultu pro řidiče skutečně je. A to Talismanem se stylem.

Renault Talisman znamená v tomto případě ochranu a bezpečnost pasažérů, silný výkon, trendy styl a jedinečný zážitek z jízdy. Energie sršící z robustního a přitom ušlechtile koncipovaného vozu je významně doplněna inovativními technologiemi.

Renault TalismanRenault Talisman

Renault Talisman je robustní elegán s opravdu velkorysými rozměry o délce 4,85 metru, šířce 1,87 metru, s výškou 1,46 metru a rozvorem 2,81 metru. Interiér na tom není jinak, když prostor pro kolena vzadu činí 262 milimetrů a úložné prostory v něm mají 25 dm3 a objem zavazadlového prostoru celých 608 dm3. Pohánět tento energický sedan bude celá skvadra úsporných motorů – zážehové energy TCe 150 a Energy TCe 200, a rovněž vznětové energy dCi 110, 130 a dCi 160.

Talisman přijde na trh s pestrou paletou velmi odolných laků – devíti metalických a jednoho bez metalízy, od bílé přes modrou a šedou až po černou. K dobru dostává také pět typů disků kol o rozměru 16 až 19 palců.

Robustní elegán – to je Renault TalismanRobustní elegán – to je Renault Talisman

Jedinečné spojení podvozku 4Control se systém řízení všech kol a elektronicky řízených tlumičů, dává jistotu bezpečí a pevné usazení na silnici. Technologie Multi-Sense nabízí čtyři režimy – Comfort, Sport, Eco, Neutral a Individuální, přičemž je zde i tlačítko rychlé volby pro okamžitý přechod z režimu Sport do režimu Comfort.

Řidiči cestu v provozu usnadní přední Full LED světlomety ve tvaru písmene C a trvale rozsvícená koncová světla i digitální přístroje s možností individualizace a barevným Head-Up displejem. Nechybí ani ambientní osvětlení a ozvučení sladěné se zvoleným režimem Multi-Sense a komfortní přední vyhřívaná sedadla s masážní funkcí a nastavením do 10 směrů s polotuhou skořepinou Cover Carving Technology. Zadní lavicové sedadlo má variabilní pěnovou výplň, otočné opěrky hlavy a opěradlo dělené 60/40.

krásná maska s předními Full LED světlomety ve tvaru písmene Ckrásná maska s předními Full LED světlomety ve tvaru písmene C

Inovativní technologie zastupuje dotykový tablet R-Link 2, velká kapacitivní obrazovka v horizontálním 7“ nebo vertikální formátu 8,7“ s katalogem aplikací R-Link Store a audiosystémem BOSE® Surround Sound, s konverzí stereo signálu na multikanálový a ekvalizací přizpůsobenou akustice vozu. Samozřejmostí je kompletní nabídka asistenčních systémů řidiče a parkovací asistent.

a trvale rozsvícená koncová světla, dodávají na cestách viditelnost vozu vždy a všude, a tím vyšší bezpečía trvale rozsvícená koncová světla, dodávají na cestách viditelnost vozu vždy a všude, a tím vyšší bezpečí

Renault Talisman tak představuje jedinečnou kombinaci asertivního designu v podobě štíhlé a elegantní siluety, přátelského a prostorného interiéru, a inovací pro zpříjemnění cesty. Je zřejmé, že určitě má co řidičům nabídnout.

Zdroj foto: Renault.cz

Článek Ikonický Renault Talisman jde do prodeje byl publikován 13. listopadu 2015 v 00.00 v rubrice Novinky, Auta a Značky aut. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...