Na vlně SUV: Renault Kadjar

Tagy:  Renault Kadjar, Renault, Kadjar

Na vlně SUV: Renault Kadjar

Společnost Renault zdárně zdolala další metu ve své expanzi. Jejich Kadjar je první MPVéčko v řadě značky Renault. A nutno říci, že velmi povedené MPV. Jeho muskulatura slibuje výkon SUV, komfort MPV a pohodu crossoveru v segmentu C.

Po Capturu tedy mají další želízko v ohni – Renault Kadjar. Dalo by se říci, že se povedl crossover s velkým C. Atraktivita vozu Kadjar tkví v jeho možnostech. Atletické vzezření modelu působí harmonicky a svojí muskulaturou zaujme na první (i druhý) pohled.

Líbivý atraktivní vzhled se střešními lištami a trendy předním a zadním spojlerem jej předurčuje jako oblíbence nejen příznivců značky Renault. Díky kompaktním rozměrům o délce 4,45 m a šířce 1,84 m a spolu se světlou výškou 200 mm, dostal Renault Kadjar do vínku schopnosti terénního vozidla, a přitom neztratil na sofistikovanosti pohybu v městském provozu.

Interiér vozu Renault Kadjar nezůstává pozadu za exteriérem, jak co do kvality zpracování a materiálů, tak do sportovního ladění a jemné rafinovanosti. Komfort a zážitek slibuje již nasednutí do Kadjaru, požitek dotváří panoramatické střešní okno, pohodlná a přitom sporty sedadla i velkorysá středová konzole. Když k tomu přičteme maximum prostoru, který vůz uvnitř nabízí, není co řešit.

Renault Kadjar ale dostal do vínku také moderní výbavu. Nový multimediální a navigační systém R-Link 2 s online připojením má intuitivní ovládání, nabízí značnou individualitu a silnou konektivitu.

Vůz pohání jedna z palety výkonných a hlavně spolehlivých motorizací. Nemálo příjemná je jejich úspornost. Ta je dána i systémem Stop&Start, downsizingem a novodobým přímým vstřikováním. To vše v globálu udává prima provoz s úměrnou spotřebou paliva.

Díky nejnovějším asistentům řízení má Renault Kadjar v rukávu i komfort a bezpečí pro pasažéry. To je jištěno tempomatem, Easy Park Assistentem, sledováním mrtvého úhlu a systémem varování před opuštěním jízdního pruhu.

Zdroj foto: Renault

Článek Na vlně SUV: Renault Kadjar byl publikován 7. července 2016 v 21.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...