Kia Stonic – nový kompaktní crossover

Tagy:  Kia Stonic, značka Kia, Stonic, crossover, ompaktní crossover,

Sponzorované odkazy:

Kia Stonic – nový kompaktní crossover

Novinka od Kia je sporty laděný model. K mání u nás v půli tohoto roku. Tento kompaktní crossover doplní segment B značky Kia a ponese označení ‘Stonic’.

Nový Kia Stonic je poutavý a sebejistý kompaktní crossover s nefalšovaným evropským charakterem, přičemž byl inspirován tvary a praktičností větších SUV značky Kia. Pojmenování je kombinací slov ‘Speedy’ a ‘Tonic’ s odkazem na první a poslední notu hudební stupnice. ‘Stonic’ tedy evokuje agilní vůz nabízející v segmentu kompaktních SUV něco nového a svěžího.

Kia StonicKia Stonic

Ke sportovnímu vzhledu Stonicu hodně přispívá především aerodynamická linie střechy a zajímavě tvarovaný střešní nosič. Obojí dodává modelu Stonic mladistvý a futuristický vzhled, který je podtržena grafikou koncových svítilen.

crossover Kia Stoniccrossover Kia Stonic

Kia Stonic v sobě pojí ostré horizontální křivky s jemnějšími plastickými povrchy, a přináší do dané automobilové kategorie kompaktní rozměry i nízké těžiště. Design exteriéru je viditelný i uvnitř, když kabina je řešena s využitím přímých linií, hladkých povrchů a geometrických tva­rů.

interiér Kia Stonicinteriér Kia Stonic

Iinteriér Stonic modelu je vyladěn ergonomicky a vybaven nejnovějšími technologiemi. Díky promyšlenému obestavění prostoru je zde maximum místa pro celou posádku a interiér velmi příjemný pro pasažéry. A samo „plovoucí“ uživatelské rozhraní zase dovoluje hladce skloubit funkce chytrých telefonů s celou řadou palubních funkcí.

Model Stonic značky Kia přijde do prodeje okolo půle roku 2017. V rámci modelové nabídky Kia se model Stonic jeví jako automobil této značky s nejširšími možnostmi zákaznických modifikací, ať již v exteriéru nebo v kabině vozu.

Zdroj foto: Kia

Článek Kia Stonic – nový kompaktní crossover byl publikován 3. července 2017 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...