Havarijní pojištění může být vaším štěstím v neštěstí

Havarijní pojištění může být vaším štěstím v neštěstí

Vyplatí se uzavřít havarijní pojistku? Nejeden řidič už řešil takovéto dilema. Ačkoli havarijní pojištění není povinné, vyhozené peníze to určitě nejsou. Tento typ pojištění vás totiž nekryje pouze v případě nehody, ale i v mnoha dalších situacích, kdy může dojít poškození nebo odcizení vašeho auta.

Před uzavřením tohoto typu pojištění se tedy podrobně seznamte s rozsahem pojistného krytí. Standardně kryje většina havarijních pojištění havárii, krádež vozidla, vandalismus a poškození následkem řádění přírodního živlu. Stejně jako u povinného ručení, i v rámci tohoto pojištění si můžete uzavřít různé typy připojištění. Rozsah vašeho havarijního pojištění tak můžete rozšířit i pro případy, kdy dojde k poškození čelního skla nebo zavazadel, nebo pokud nastane usmrcení úrazem, případně úraz s trvalými následky. Také se můžete připojistit pro případ zapůjčení náhradního vozidla nebo si zvolit rozšířené asistenční služby, které se vám budou hodit, pokud na dovolenou cestujete vlastním autem. V případě nehody nebo poruchy vozidla vám pomohou najít nejbližší autoservis nebo uhradí náklady spojené s odtažením vozidla. V případě větších problémů mohou zajistit i překladatelské služby nebo právní pomoc.

Sestavte si havarijní pojištění na míru

Havarijní pojištění si na základě různých připojištění můžete sestavit přesně podle svých individuálních potřeb. Díky online kalkulačce pro výpočet havarijního pojištění můžete dokonce do několika minut najít tu nejvýhodnější a zároveň nejlevnější nabídku. Zvolené pojištění následně online i uzavřete a zcela jednoduše tak zlepšíte zabezpečení vašeho vozidla. V případě havárie nebo jiné škodné události budete mít tedy s platným havarijním pojištěním štěstí v neštěstí.

S porovnáním cen ušetří každý řidič

Pro zodpovědných řidičů může být havarijní pojištění také výhodné. Řidič, který během provozování svého vozidla neměl škodové události, je většinou zvýhodněn. Může tak na pojistném ušetřit nemalou částku. Zároveň však samotné srovnání nabídek a cen zaručuje, že na havarijním pojištění ušetříte. A to i ten, kdo přece jen nějakou škodnou událost nebo události měl a pojišťovna mu navýšila pojistné. I on si umí v porovnání najít pojišťovnu, která nabízí nejvýhodnější cenu.

Ať si už nešťastná náhoda vybere právě vás a přihodí se vám pojistná událost, nebo budete mít štěstí a nic se vám nestane, havarijní pojištění znamená především jistotu, že v případě nešťastné události budete krytý. Díky možnosti uzavřít si havarijní pojištění online nebylo získání větší jistoty na cestách nikdy pohodlnější a rychlejší. Stačí pár minut, dokud si uzavřete pojištění a na cesty můžete vyrazit s vědomím, že jste připraven na cokoliv.

Zdroj obrázku: bigstock.com

Článek Havarijní pojištění může být vaším štěstím v neštěstí byl publikován 19. července 2018 v 07.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...