Představení nového Kia Sorento online na FB

Tagy:  nová Kia Sorento, online prezentace, Facebook

Sponzorované odkazy:

Představení nového Kia Sorento online na FB

Díky zrušení automobilových výstav a moto akcí, se hledají cesty, jak lidem i tak přiblížit novinky, studie, koncepty a nové modely. Kia jde cestou online přenosu.

Jejich zcela nové Sorento bude oficiálně představeno prostřednictvím online přímého přenosu ve čtvrtek, 19. března, od 12:30 hodin.

Přímý přenos bude k dispozici na Kia Motors Worldwide na odkazu zde

Prezentace online

Zcela nová generace modelu Kia Sorento bude veřejnosti představena ve čtvrtek 19. března 2020 prostřed­nictvím přímého přenosu na Facebooku. S ohledem na zrušený mezinárodní autosalon v Ženevě, kde si Kia Sorento měla odbýt svoji premiéru, bude vlajková loď automobilky Kia představena prostřednictvím Livestream přenosu.

upoutávka k novému modelu Sorento – jeho záďupoutávka k novému modelu Sorento – jeho záď

Můžete se aktivně zúčastnit

KIA vyzývá publikum k aktivnímu zapojení do přímého přenosu, během kterého budou evropští zástupci automobilky Kia po představení připraveni odpovídat na dotazy diváků v reálném čase. Uživatelé Facebooku, kteří během přímého přenosu položí dotaz, mají šanci vyhrát jeden z 60 půlročních tištěných a digitálních předplatných časopisu TIME. Výherci budou vybíráni na základě kvality položených otázek.

stávající verze Kia Sorentostávající verze Kia Sorento

Nové Sorento

Výkonné, vysoce moderní a všestranné SUV čtvrté generace automobilky Kia bylo navrženo a zkonstruováno tak, aby se úspěšně popralo se všemi nástrahami života. Zvenčí zaujme ostřejšími liniemi, high-tech detaily a protaženými proporcemi, které modelu dodávají sebevědomější a vyzrálejší vzhled. Atraktivně zpracovaná kabina dále představuje luxusní materiály, nejmodernější technologie palubního infotainmentu a nový podmanivý design.

Zcela nové Sorento je jedním z nejvšestran­nějších a nejprostornějších třířadých SUV na trhu. K dispozici bude také s novým elektrifikovaným hnacím ústrojím „Smartstream“ – hybridní ústrojí se tak vůbec poprvé objevuje i v této modelové řadě. Výsledkem je nový model nabízející nižší spotřebu paliva, nižší emise a vyšší výkon než jeho předchůdci.

Evropský prodej nového modelu Kia Sorento, tedy i v Česku, budou zahájeny v druhém pololetí letošního roku.

Zdroj foto: Kia

Článek Představení nového Kia Sorento online na FB byl publikován 18. března 2020 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...

Tagy

Doporučujeme

Ušetřete až 75 % z ceny povinného ručení. Kalkulačka povinného ručení vám najde ty nejlepší ceny na trhu.