Chcete auto z dovozu? Objednejte si ho

Tagy:  auta z dovozu, dovoz aut, zahraničí, osvětlené parkoviště, LED osvětlení

Chcete auto z dovozu? Objednejte si ho

Přestože jsou hranice v současné době uzavřené, zájemci o ojetý vůz nepřestávají sledovat katalogy. Dle míry svého optimismu pak odhadují, kdy by mohli jezdit v pro ně novém.

Zdaleka ne každý se spokojí s nabídkou v českých bazarech, o soukromých prodejcích ani nemluvě. A kdo by se i spokojil s nabídkou, ten se může obávat technického stavu nebo přemrštěné ceny. Sehnat vůz ze zahraničí je přitom velmi snadné a člověk dokonce nemusí umět ani slovo cizím jazykem. Obrátit se na firmu zajišťující dovoz kvalitních aut na objednávku je zárukou, že člověk dostane přesně takový vůz, jaký si vysnil. A že vlastně ani neví, co chce? Snadné řešení, v on-line formuláři stačí vyplnit parametry.

Specializované firmy totiž dováží auta téměř výhradně ze zemí, kde se o auta dobře starají a dopřávají jim pravidelný servis. Kromě toho mají spoustu profesionálních zařízení, která pomáhají prověřovat technický stav auta ještě před jeho dovozem. Díky tomu lze zákazníkovi garantovat kvalitu dovezených aut, zejména pokud jde o to deklarovat, že stav tachometru odpovídá realitě. Firem nabízející dovoz auta ze zahraničí je na trhu poměrně hodně a málokdo z široké veřejnosti se v nich orientuje. Přeci jen, pokud není člověk obchodník s auty, tak si vůz nenechává dovézt ze zahraničí každý den. Je lepší se obrátit na firmy, které při dovozech preferují kvalitu před kvantitou.

Zajímavou volbou při nákupu auta ze zahraničí může být veterán. Foto: Martin SingrZajímavou volbou při nákupu auta ze zahraničí může být veterán. Foto: Martin Singr

Je úplně normální, že se majitel nového auta o svůj klenot bojí. V případě tuctového auta stačí pořídit si zámek zpátečky a je velká pravděpodobnost, že zloději půjdou po stejném voze, jen hůře zabezpečeném. Problém nastává, když si někdo nechá dovézt skutečný skvost (což se děje opravdu často) a jezdí s ním každý den.

I lidé s unikátními vozy pak totiž mohou pracovat i na směny a těm se hodí, pokud mají možnost nechávat auto na dobře osvětleném parkovišti, kde je přeci jen riziko krádeže a podobných problémů podstatně nižší. Ne nadarmo se policie při hlášení události z nočních hodin ptá, jestli auto stálo na osvětleném místě. Známé rčení, že pod svící je největší tma, tady v tomto případě rozhodně neplatí. Z tohoto důvodu může i taková zdánlivá banalita jako osvětlené parkoviště hrát velkou roli při volbě zaměstnání.

Článek Chcete auto z dovozu? Objednejte si ho byl publikován 27. dubna 2020 v 21.30 v rubrice Informace. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...