Volkswagen má nový přírůstek: Taigo je na cestě

Tagy:  Volkswagen, crossover, Taigo, Volkswagen Taigo, CUV,

Sponzorované odkazy:

Volkswagen má nový přírůstek: Taigo je na cestě

Automobilka Volkswagen nabízí první pohled na nové sportovní SUV ve stylu kupé, které bude uvedeno na trh na konci letošního roku. Není jím nic jiného než nový Volkswagen Taigo.

Model Taigo rozšíří produktovou řadu SUV značky Volkswagen v segmentu malých vozů coby sportovní crossover. Nový model se může pochlubit charismatickým designem, moderním konceptem ovládání a velkým počtem asistenčních systémů.

Nové Taigo brzy vyrazí na silnice. Značka Volkswagen má tak nového adepta na malý crossover. Vůz bude mít oficiální evropskou premiéru, a tak model Taigo rozšíří nabídku SUV značky Volkswagen v segmentu malých vozů.

Na první i druhý pohled

Již na první pohled zanechá skvělý dojem dynamickým a emocionálním designem. Nový model nabídne také velký počet asistenčních systémů a nejmodernější konektivitu.

Pro milovníky crossoveru

Hledáte-li vůz kategorie CUV (Crossover Utility Vehicle), což jsou vozy kombinující zvýšenou polohu sedadel a sportovní siluetu ve stylu kupé, už nehledejte – Taigo je to, co hledáte.

Taigo a pohony

Nový model Taigo bude uveden na trh s hospodárnými motory TSI, světlomety LED v sériové výbavě, moderním konceptem ovládání, zcela digitálním panelem přístrojů a velkým počtem asistenčních systémů.

Kdy bude CUV Taigo k mání?

Taigo vychází z úspěšného brazilského modelu Nivus a pro evropský trh se bude vyrábět ve španělském závodě Pamplona. Nové CUV se představí v létě 2021 a jeho uvedení na trh bude následovat na konci roku 2021. Vozidlo na obrázcích je koncepčním vozem v téměř sériové podobě a v Evropě se dosud neprodává.

Zdroj foto: Volkswagen

Článek Volkswagen má nový přírůstek: Taigo je na cestě byl publikován 13. dubna 2021 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...