Sjednejte si havarijní pojištění. Pomůže vám při nehodách i v jiných nepříjemných situacích

Sjednejte si havarijní pojištění. Pomůže vám při nehodách i v jiných nepříjemných situacích

Kombinací povinného ručení a havarijního pojištění můžete dosáhnout kompletní ochranu vašeho vozidla před všemi škodami, které mu hrozí. Havarijní pojištění pokryje i škody, které vzniknou, jste-li viníkem nehody. Mimo to řeší i další situace, na které se povinné ručení nevtahuje. Pomůže vám například při krádeži vozidla, vandalismu, ale i při škodách vzniklých při živelné pohromě.

K havarijnímu pojištění běžně získáte např. asistenční služby, pojištění předního skla, zapůjčení náhradního auta atd. Plný rozsah havarijního pojištění je ale rozdílný podle toho, která společnost jej nabízí. Platí úměra, že čím více služeb pojištění zahrnuje, tím vyšší cenu budete platit. Velkou roli na výši ceny ale sehrává i skutečnost, jak vysokou částkou se budete podílet na úhradě škod v případě pojistného plnění. Jde o výši spoluúčasti.

Jak si porovnat havarijní pojištění

Na webových stránkách Uspory.cz kliknete na záložku Pojištění a následně na možnost Havarijní pojištění. Zobrazí se vám webová stránka, na níž se nachází zelený obdélník s funkcí Porovnat nabídky havarijního pojištění. Prostřednictvím něho vstoupíte do online formuláře. Vyplníte základní informace o vás a vašem vozidle a porovnáte nejlevnější nabídky.

Hned dostanete na výběr z několika typů havarijního pojištění. Poté, co si vyberete, a dojde k potvrzení nabídky, vám budou dodány všechny potřebné dokumenty k podpisu. Platným se stává havarijní pojištění od první uhrazené částky.

Potřebné doklady

Abyste dobře a kompletně vyplnili zmiňovaný formulář, budete potřebovat občanský průkaz, řidičský průkaz a malý a velký technický průkaz.

Udělejte i vy maximum pro případné řešení škod při autonehodě či jiné nepříjemné situaci a uzavřete havarijní pojištění prostřednictvím internetových stránek Uspory.cz.

Článek Sjednejte si havarijní pojištění. Pomůže vám při nehodách i v jiných nepříjemných situacích byl publikován 13. srpna 2014 v 14.45 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Tagy

Doporučujeme

Ušetřete až 75 % z ceny povinného ručení. Kalkulačka povinného ručení vám najde ty nejlepší ceny na trhu.