Znáte komplexní pojištění vozidel? Je řešením pro všechny, kdo chtějí cestovat s jistotou.

Znáte komplexní pojištění vozidel? Je řešením pro všechny, kdo chtějí cestovat s jistotou.

Pojištění vozidel řeší každoročně mnoho nových i stávajících majitelů automobilů. Povinné ručení je ze zákona dáno a jeho sjednání je nutné už při koupi vozu.

Chcete-li mít pojištěn automobil u společnosti, která se o vás postará v případě nehody nebo jiné nečekané události, zvolte ČSOB Pojišťovnu. Uzavřít u ní můžete jak povinné ručení, tak havarijní pojištění nebo zajímavé a výhodní komplexní pojištění vozidel.

Co vám komplexní pojištění nabízí

Povinné ručení je nám vesměs známé, ale komplexní pojištění vozidel zná už mnohem méně vlastníků aut. Jde o pojištění, které vám pomůže vyřešit škodu na ostatních vozidlech, které nehodou utrpí poškození, ale také na vašem automobilu a to vše po 24 hodin denně. Likvidace pojistné události bude rychlá, ČSOB Pojišťovna za vás vyřídí i nezaviněnou nehodu včetně poskytnutí náhradního vozu zdarma. Pomoc non-stop vám bude k dispozici i při poruše či odcizení automobilu. Jestliže vás zajímá cena autopojištění, zjistíte ji rychle a jednoduše online. Na stránkách ČSOB Pojišťovny vyplníte sedm základních údajů:

  • Výkon motoru
  • Tovární značku vozidla
  • Rok výroby
  • Hodnotu vozu
  • Počet bezeškodných let
  • Počet zaviněných nehod
  • PSČ

Poté stačí kliknout na buton „Spočítat“ a zjistíte cenu, za kterou by vám bylo poskytnuto toto komplexní pojištění vozu. Jistě budete mile překvapeni, že to není tak vysoká částka, jak jste se mohli domnívat. Mile potěšeni budete i tím, že k sjednání pojištění online získáte slevu ve výši 10 %.

Neponechávejte nic náhodě a vyřiďte si nejen povinné ručení, ale také havarijní pojištění nebo pohodlné a komfortní komplexní pojištění vozidel. Ať už se přihodí cokoli, budete si jisti, že vás událost nezaskočí a nepřinese vám nečekané výdaje či problémy.

Článek Znáte komplexní pojištění vozidel? Je řešením pro všechny, kdo chtějí cestovat s jistotou. byl publikován 4. prosince 2015 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...