Značka Renault bude mít nové SUV, ponese název Austral

Tagy:  Renault, Renault Austral, model,

Sponzorované odkazy:

Značka Renault bude mít nové SUV, ponese název Austral

Automobilová značka Renaul zbrojí na segment C a představila pojmenování svého chystaného SUV v segmentu třídy C. Dostal jméno Austral a bude náhradou za stávající model Kadjar.

Slovo Austral pocházející z latinského „australis“, je rozšířené v mnoha evropských jazycích. Je napsáno v plném znění a uvádí francouzský původ výrobce.

Barvy a cestování

Sylvia Dos Santos, vedoucí oddělení strategie názvů a jmen ředitelství globálního marketingu společnosti Renault, říká: „Austral“ také evokuje barvy a teplo jižní polokoule. Je to jméno, které vybízí k cestování a dokonale se hodí pro SUV. Jeho fonetika je harmonická, vyvážená a snadno vyslovitelná pro každého a má mezinárodní rozsah.“

Renault Austral

Austral je nové SUV značky Renault, jehož technologie, prostornost a potěšení z jízdy představují novou nabídku v kategorii kompaktních SUV. Austral bude schopen pojmout až 5 cestujících při celkové délce 4,51 m.

Segment C

S modelem Austral zbrojí značka ke získání segmentu C, kterou zahájil modelem Arkana a brzy i novým modelem Megane E-Tech 100% elektrický.

Náhrada modelu Kadjar

Renault Austral nahradí v nabídce současný Kadjar a představen bude na jaře 2022.

Zdroj foto: Renault

Článek Značka Renault bude mít nové SUV, ponese název Austral byl publikován 26. prosince 2021 v 00.00 v rubrice Auta, Informace a Novinky. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...

Tagy

Doporučujeme

Ušetřete až 75 % z ceny povinného ručení. Kalkulačka povinného ručení vám najde ty nejlepší ceny na trhu.